Skip to main content

Ateljé Åsa Halin – liten butik

I min ateljé i Vissefjärda. Ja, den ligger i gamla Biltjänst mitt i Vissefjärda vid Runes Bensin pumpar. Utställningslokalen som ursprungligen visade den senaste lanserade bilmodellen från 50-60 talet har stoora skyltfönster. Perfekt tänkte jag när jag startade företaget 2020 – och Corona satte P för det mesta beträffande utställningar och mänskliga möten. Idag är det där jag håller till när jag målar. Vissa dagar när jag inte har nåt annat på gång i företaget så har jag öppet eller är på plats och målar. Då är du välkommen in om du vill titta på mina akvareller eller höra om kurser eller berättaraftnar/turer som jag arrangerar. Ja ofta blir jag som en turistinformation för förbipasserande turister- vilket är såå skoj ju.

Då temat för berättandet, digitala bilder och berättar aftnar som jag arrangerar är sägner, historia och berättelser, har det också blivit temat för försäljningen i ateljén vid sidan av mina akvareller. Nu erbjuder jag även magiskt vackra och naturinspirerade smycken av  Spetsstudio samt ljuvliga sagolika skulpturer i betong av Lina på Ateljé Stensjömåla utanför Ryd. Men också produkter (ej sprid dock) från Kyrkeby Bränneri samt bilboken från bygden och hembygdsböcker. Hjärtligt välkomna in 🙂

Välkommen till min ateljé

 

I ateljen målar jag men visar och säljer jag också min konst, mina illustrationer (Foto och digitalt måleri tryckta på kvalitetspapper) presentkort på guidade turer eller konst,  men där finns även viss annan försäljning.

  • Då jag har många strängar på min lyra har jag svårt att ha fasta öppet tider. Men ring eller SMSa gärna och avtala tid om du vill se mina akvareller 070-627 14 01, prata guidade turer, berättaraftnar eller göra en beställning på ett konstverk.  Är jag på plats och målar är du såklart välkommen in och titta

Hjärtligt välkomna

Åsa Halin

 

 

I Åsa Halins Ateljé hittar du följande produkter

Produker av Åsa Halin

  • Presentkort – berättarvandringar 2024 med Åsa Halin
  • Klippkort- berättarvandringar med Åsa Halin
  • Presentkort – konst och tryck av Åsa Halin

Spets Studios Ljuvliga Smycken

Som natur magi- sagolika. Handgjorda med pressade blommor. Något till Morsdag eller bara till någon Du tycker om. Dig själv kanske 🙂

ljung

 

Atelje Stensjömålas sagolika skulpturer

tillverkade av Lina (Butiken ligger vid Ryd – se 122ans butiker)

 

För Fordons och historieentusiasten

Boken ” I backspegeln” om Emmabodabygdens bil historia- En riktig pärla ska jag säga. Underbara bilder och berättande om bilhistorien.

 

 

Kyrkeby gamla brännvinsbränneri i Vissefjärda

Stötta det indeella arbetet av renoverarna genom att köpa en ”redi” mugg (inkom i sortimentet i går av bra kvalité) . En snygg bricka med berätteslsen på baksidan. Att servera snapsarna på eller fukostfikat. Perfekt gå-bort-present. Kan lova att det blir kvällens ”Snackis”. – och du kan läsa på på baksidan innan 😉

Vykort från bränneriets mackapärer av Åsa Halin samt kartan över gårdens olika byggnader och åkrar med de gamla benämningarna.

Handla och stötta bränneriet- försäljningen går direkt, oavkortat till Kyrkeby bränneri.

 

Hembygdsföreningen

Stötta Vissefjärda Hembygdsförening. Boken I Dackebygd eller kanske berättelsen om Dacke som har utgivits av föreningen. All försäljning går oavkortat till föreningen

 

Kanske berättar jag en sägen om du frågar.

Hjärtlligt välkommen in

Åsa Halin

 

122:an, Åsa Halin, Ateljestensjömåla, att göra i kalmarlän, att göra i Vissefjärda, Spetsstudio, vissefjädadagen, Vissefjärda