Skip to main content

Välkomna med beställningar – Djuren

Nu börjar jag gärna emot beställningar och så även djuren. Så planera kommande bemärkelsedagar, julklappar, barnen som får egen lägenhet eller en tom vägg hemma helt enkelt.

Det där med att måla djur har jag inte gjort så länge. Tyckte det var svårt då det är så personligt med djur och bara ägaren som känner katten, hunden eller hästen kan säga om det är likt eller inte. Det är så svårt att avgöra som konstnär. Jag målar en fin schäfer- men är det verkligen DEN schäfern?

Jag fotograferar helst djuren själv och så klart gärna nu under sommaren för vackra skuggor och vinklar.  Så välkomna att kontakta mig.  Jag behöver minst 1-2 månader på mig att färdigställa ett verk. Helst längre. Jag förbereder gärna nu verk jag kan jobba med under vintermånaderna tex. Det vore alla tiders.

Förlaga

Jag fotograferar helst djuret själv, gärna nu på sommaren när det blommar och är grönt och vackert. Ja det är såklart vackert även vinterhalvåret såväl som höst och våren.

Priser

Jag tar från 3000kr inkl moms för en målning. Ibland får jag frågan om det verkligen kostar lika mycket med en liten målning. Men här är inte storleken så viktig (om man inte vill ha en väldigt stor såklart) Detaljerna är lika viktiga och faktum är att det ibland kan vara svårare att få till en väldigt liten målning med detaljer än en stor.

Det är snarare motivet eller motiven, såklart kvaliten på förlagan, om den är knepig att måla av kan det ta tid,  och om man vill ha fler motiv i själva bilden eller en viss bakgrund. Då blir det ju gärna fler bilder i en sas. och tar längre tid.

Några exempel på djur jag målat i akvarell under åren

Kontakta mig på

mail@asahalin.se

tel 0706271401

Hälsningar Åsa Halin, Vissefjärda

Akvarell, Åsa Halin, beställningsverk, gåramålningar