Skip to main content

Välkomna med beställningar – Gårdsmålningar

Nu tar jag åter emot beställningar på gårdsmiljöer och byggnader igen. Dessa målningar ligger mig extra varmt om hjärtat. Hus och byggnader. Gärna gamla men också nya, moderna. Så planera kommande bemärkelsedagar, julklappar, barnen som får egen lägenhet eller en tom vägg hemma helt enkelt.

Förlaga

Jag fotograferar gärna miljöerna själv och så klart gärna under sommaren för fin miljö, vackra skuggor och vinklar.  Så välkomna att kontakta mig.  Jag behöver minst 1-2 månader på mig att färdigställa ett verk. Helst längre. Jag förbereder (fotograferar av) gärna nu verk jag kan jobba med under vintermånaderna. Det vore alla tiders.

Priser

Jag tar från 3000kr inkl. moms för en målning. Ibland får jag frågan om det verkligen kostar lika mycket med en liten målning. Men här är inte storleken så viktig (om man inte vill ha en väldigt stor såklart) Detaljerna är lika viktiga och faktum är att det ibland kan vara svårare att få till en väldigt liten målning med alla detaljer, än en stor.

Det är snarare motivet eller motiven som avgör priset. Såklart kvaliten på förlagan, om den är knepig att måla av kan det ta tid.  Om man vill ha fler motiv i själva bilden eller en viss bakgrund. Då blir det ju gärna fler bilder i en sas och tar därmed längre tid.

Några exempel på djur jag målat i akvarell under åren

Exempel på gårdsmiljöer i akvarell som är målade av Åsa Halin.

 

 

 

 

 

 

Del av ovanstående akvarell.

 

 

Kontakta mig på

mail@asahalin.se

tel 0706271401

Hälsningar Åsa Halin, Vissefjärda

60år present, 70års present, Akvarell, akvareller, Åsa Halin, beställningar av gårdar, beställningsverk, bröllopspresent, gåramålningar, gårdsmiljöer, heminredning, husmålningar, lantligt, lantliv, på väggen, porträtt hus, present, tavla