Skip to main content

Akvarellkurser 2024 – våren

Under våren erbjudes akvarellkurser i rymliga lokaler. Kurserna är för nybörjare, omstartare men även för de som vill måla vidare. Det är alltid så skoj att träffas för att måla tillsammans. Jag finns till hands och vi repeterar tekniker och diskuterar lösningar kring olika bilder som man valt att måla. Tillsammans utvecklar man, får nya akvarell vänner. Att träffas kring penslar, pigment, papper och att skratta och diskutera akvarellmåleriet.

Uppdatering måndag 12 feb- Nu med datum fram till maj 2024Boka era platser redan nu!

 

Välkommen på kurs i Vissefjärda

I Föreningshuset i Vissefjärda finns gott om plats. Vi är runt 5-8 deltagare. Varje deltagare får ett eget bord att arbeta vid för när man målar akvarell behöver man utrymme.

Jag skickar ut introduktionsbrev med checklista i god tid inför kursen.

  1. För Nybörjare och omstartare. För Dig som vill ta det från grunden. Vi går igenom penslar, pigment/färg och pappers kvaliteer. Vi gör olika övningar för att komma igång och testa teknikerna. Du får utrymme att måla eget motiv. Vi jobbar under två dagar och i slutet av dag ett låter vi allt stå kvar till dagen efter.
  2. Fortsättning. Här känner du att du målat lite och inte behöver gå igenom de grundläggande delarna igen som penslar, papper och pigment. Här finns gott om tid att måla dina egna motiv. Jag finns hela tiden tillgänglig för stöd och råd. Under kursdagarna går jag igenom olika tekniker som jag ser kan gagna deltagare i gruppen i deras jobb med motiven.
  3. Vissa Fortsättningskurser har ett tema adderat i kursen. Det kan vara lavering, transparens- ja som hur man kan måla av glas tex som just är transparent. Eller kanske jordfärger – vi fokuserar på dessa underbara pigment. En del av dessa kurser kommer då handla om just dessa teman.

Nybörjarkurser- klicka här

Fortsättningskurser- klicka här

Välkomna på kurs med mig

Åsa Halin

Konstnär, berättare och guide

Vissefjärda

Hjärtligt välkomna till Sydöstra Småland

Akvarell, akvarell 2024, akvarell i småland, akvarellkurs 2024, akvarellkurs i småland, akvarellkurser, akvarellkurser Småland, att göra efter pensioneringen, att göra i Vissefjärda, Blekinge, börja måla akvarell, fiske, golf, helgkurser akvarell, Kronoberg, kurser, måla i småland, måleri, nybörjare akvarell, nybörjarkurs, rofyllt, Småland, veckokurser akvarell, Vissefjärda