Skip to main content

Akvarellkurs – Måla vidare 25-26 maj 2024

Fortsättningskurser. Mer utrymme för eget måleri.  Jag finns hela tiden till hands och vi repeterar tekniker och diskuterar lösningar kring olika motiv som man valt att måla. Tillsammans utvecklas man, får nya akvarellvänner. Att träffas kring penslar, pigment, papper och att skratta och diskutera akvarellmåleriet det är så skoj.

Välkommen på kurs i Vissefjärda

I Föreningshuset i Vissefjärda finns gott om plats. Vi är runt 5-8 deltagare. Varje deltagare får ett eget bord att arbeta vid för när man målar akvarell behöver man utrymme.

Jag skickar ut introduktionsbrev med checklista i god tid inför kursen.

 

Kurser och Kursinnehåll

  1. För Nybörjare och omstartare. För Dig som vill ta det från grunden. Vi går igenom penslar, pigment/färg och pappers kvaliteer. Vi gör olika övningar för att komma igång och testa teknikerna. Du får utrymme att måla eget motiv. Vi jobbar under två dagar och i slutet av dag ett låter vi allt stå kvar till dagen efter.
  2. Fortsättning. Här känner du att du målat lite och inte behöver gå igenom de grundläggande delarna igen som penslar, papper och pigment. Här finns gott om tid att måla dina egna motiv. Jag finns hela tiden tillgänglig för stöd och råd. Under kursdagarna går jag igenom olika tekniker som jag ser kan gagna deltagare i gruppen i deras jobb med motiven.
  3. Vissa Fortsättningskurser har ett tema adderat i kursen. Det kan vara lavering, transparens- ja som hur man kan måla av glas tex som just är transparent. Eller kanske jordfärger – vi fokuserar på dessa underbara pigment. En del av dessa kurser kommer då handla om just dessa teman.

För Nybörjarkurser- klicka här

Nytt datum!

Lördag och söndag 25-26 maj  ”Måla vidare”

Boka din plats redan nu. Först till Kvarn!

 

Pris och anmälan

Nedsatt pris 1800kr inkl. moms (ord. pris 2200kr inkl. moms)

Max 8 personer och först till kvarn gäller   – invänta bekräftelse

sms till 0706271401  eller mejla: mail@asahalin.se  (ange: mailadress och tel ) Invänta bekräftelse

När Du anmält dig och jag fått ihop ett antal deltagare så får du ett mejl med tips på inköp och lite länkar.

Dela gärna och inspirera vänner, kollegor och bekanta.

 

Är du nyfiken på Omstartar och Nybörjarkursernna? – klicka här

 

 

 

Välkomna på kurs med mig

Åsa Halin

Konstnär, berättare och guide

Vissefjärda

Bor du inte i närområdet finns övernattning

Pensionat Prästgården i Vissefjärda,

Emmaboda Golfbana i Vissefjärda har stuguthyrning och ställplatser för husbilar och husvagnar

Vackra Törestorps camping har stuga såväl som ställplatser för husbilar och husvagnar.

Ljuvliga Ödevata gårdshotell ligger vackert mellan sjöarna och kanske kan man få med fiske entusiasterna, ni målar och de andra fiskar tex :).

I Långasjö finns övernattning i Långasjö vandrarhem STF, så fint vid sjön. Häftiga lokaler då det ligger i de gamla kyrkstallarna. Här på Klasatorpet i byn spelades första Utvandrarfilmen in idag trevlig miljö att besöka. En promenad runt lilla Långasjön med ett rikt fågelliv.

Moshults vandrarhem, vackert belägen där uppe på kullen och i Wilhelm Mobergs hemtrakter. Här blir du väl omhändertagen. Som att komma hem. Passa på att vandra lite då utvandrarleden går här strax intill.

Hjärtligt välkomna till Sydöstra Småland

Akvarell, akvarell 2024, akvarell i småland, akvarellkurs 2024, akvarellkurs i småland, akvarellkurser, akvarellkurser Småland, att göra efter pensioneringen, att göra i Vissefjärda, Blekinge, börja måla akvarell, fiske, golf, helgkurser akvarell, Kronoberg, måla i småland, måleri, nybörjare akvarell, nybörjarkurs, rofyllt, Småland, veckokurser akvarell, Vissefjärda