Skip to main content

Åsa Halins Ateljé i Vissefjärda – Öppettider

Välkommen till min ateljé

I ateljen målar jag men visar och säljer jag också min konst, mina illustrationer ”Trollringen” Klicka här   (Foto och digitalt måleri tryckta på kvalitetspapper) presentkort på guidade turer eller konst,  men där finns även viss annan försäljning. Klicka här för att se exempel på vad som finns i sortimentet

  • Då jag har flera strängar på min lyra har jag svårt att ha fasta öppet tider. Men ring eller SMSa  gärna 070-627 14 01 och avtala tid om du vill se mina akvareller eller Trollringsbilderna (blandteknik, Foto och digitalt måleri) Prata bokningar av guidade turer, arrangera berättar aftnar eller göra en beställning på ett konstverk. Kanske Du är intresserad av mina akvarellkurser Läs mer här 
  • Klicka här för att se några av mina Akvareller i ateljén just nu – augusti 2023 
  • Är jag på plats och målar är du såklart välkommen in och titta.
  • Bilderna ”Trollringen” se mer här

Fredag 9 feb –

Ändrade öppettider pga tid för läkarbesök (ring 0706271401)

 

 

välkomna (Nedsatta priser på trollringens bilder & akvareller under Januari.  Akvarellkurser, Berättaraftnar)

~ * ~

Nu tar jag åter emot beställningar som jag kan jobba med under våren och sommaren.

Klicka här för gårdar, hus och miljöer  Klicka här för fordon, Klicka här för djur

 

 

Öppettider i ateljén 2024

Alltid på en torsdag  13-18

Andra produkter till försäljning i ateljén

i ateljen även ett litet urval av produkter från Kyrkeby bränneris souvenirer, Atelje Stensjömåla och Spets studio och Hembygdsföreningens böcker
 ~ * ~

 

Här hittar Du mig på sociala medier:

Konst:

Facebook: Åsa Halins akvareller och bilder.

Instagram: asahalin.se.

Trollringen bilder

Sociala medier: Åsa Halin Berättare

Man trodde i äldre tider att om man bara hade en trollring så kunde man se väsen som annars var fördolda. Bilderna som jag kalalr ”Trollringens” är mina fotografier med eget digitalt måleri- Ja- jag brukar kalla den digitala pennan jag tecknar med för mitt trollspö.

klicka här för med info och fler bilder

 

Berättar aftnar- Sägner och anekdoter från förr

Sociala medier: Åsa Halin Berättare

Nästa tur? Klicka här, jag kan arrangera en guidad tur med kort varsel vid fint väder. Jag tar också bokningar både beträffande guidningar och berättar aftnar.

 

 

Hjärtligt välkomna

Hälsningar

Åsa Halin

0706271401

Om Vissefjärda – scrolla vidare ner på sidan

Hela utställningen är synlig i skyltfönstren – dygnet runt!

Hjärtligt välkomna till min ateljé och utställning i Vissefjärda. Jag håller till i Biltjänst gamla utställningslokaler. Det betyder att om Du kommer  från kyrkan räknat ser Du utställningslokalen till höger precis innan viadukten. Vid Runes bensin. Sittplatser inspirerade av skogen är ordnade så Du kan sitta ner i lugn och ro och titta om Du så vill. Titta på akvarellerna från bilen eller till fots i skyltfönstren, utifrån -men du är såklart också välkommen in (här på sidan ser du när jag är på plats) och titta på mer av min övriga produktion som du ser  inne i ateljén.

Besöker Du utställningen vid andra tider  än då jag är på plats och är intresserad av mina akvareller ring: 070-6271401

Tips om vad mer du kan se och göra i Vissefjärda kan Du läsa här nedan. scrolla gärna ner

välkomna till vackra Vissefjärda

122an Lantliv och Design

Jag är en av företagen i 122an Lantliv och design. En fantastisk anslutning av små, mysiga butiker, ateljéer och caféer på landet. Vid vissa tillfällen har vi gemensamt samma öppettider. Dagar ni vill besöka oss utöver dessa- kolla öppet tiderna innan du planerar rutten. Gör du det- lovar jag dig en underbar dag med kreativa, inspirerande butiker och glada möten med oss butiksägare. Välkommen till 122:an Lantliv & Design – 122:an (122an.com)

Och du … så stöttar Du oss småföretagare på landet- För en levande landsbygd ju 🙂

Men vad kan man mer göra i Vissefjärda då?-Se mina tips i texten här !

PS: Att göra i Vissefjärda. Passa på att besöka Vissefjärda café och pröva deras utsökta praliner. Spela golf på Emmabodas golfbana i Vissefjärda, Bada och campa på Törestorpscamping eller vid golfbanorna,  Ställplatser för husbilen finns vid golfbanan, Vissefjärdas prästgård är nu-mer ett fint litet pensionat. Utanför Vissefjärda ligger underbara Ödevata gårdshotell och fiskecamp- så spännande, avkopplande och vackert,  Besök Kyrkeby bränneri Brännvinsbränneri med anor) om sommaren,  Titta på märkliga Antamålarör  mot Eremitemåla by till eller boka en guidad tur med mig Åsa Halin guide,  Ät pizza hos Pizzeria David eller ät en bit mat på Golfbanans restaurang,  Vandra på Torsjöleden och på byvägarna i området. Besök  Hembygdsmuseet stallarna vid kyrkan eller promenera någon av de vackra byvägarna kring Vissefjärda. Logi finns i Pensionat Prästgården, Golfbanan hyr ut stugor och naturcamping finns på vackra Törestorps naturcamping- Vacker och rofyllt. Behöver du fixa naglarna finns Signes Skönhet där du kan boka tid. I Vissefjärda finns även ICA nära liksom Runes bensin om du behöver tanka.  Samt icke att förglömma, ljuvliga Fiddekulla trädgård- så väl värt ett besök. I Stolpabäck odlas och säljs det tomater och i Krukö hittar man viltrökeriet och mycket, mycket mer

Jag är själv även guide och kåsör på temat sägner och historier från trakten. Vill du boka en tur eller kåseri/föredrag med bildspel – välkommen att kontakta mig. Svenska eller engelska-året runt.

OBS! För besök se respektive företags hemsidor för öppettider.

 

Hälsningar

Åsa Halin

 

akvareller, art, artist, Åsa Halin, Åsas atelje, ateljen, att göra, blommor, Chrystal Kingdom, Emmaboda, Emmabodakommun, friluftsliv, Glasriket, Konstnär, öppettider, öppettider i ateljen, presentartiklar, sägner, semester, Småland, tales, trädgårdsblommor, Vissefjärda, watercolor, watercolorartist