Skip to main content

Åsa Halins Ateljé i Vissefjärda – Öppettider

Våren 2024 innebär en del förändringar för mig

Så mycket spännande och så roliga åtaganden framledes. Det tar ett tag innan man hittar lunken så att allt passar in. Så ha lite överseende. Och du… vill du se mina målningar, trollringen bilder boka en berättarvandring eller en berättarafton eller kanske besöka Flygtmuseet ring- så avatalar vi tid 0706271401

Under våren, sommaren och hösten träffar Du mig som en av guiderna på underbara Kyrkeby Bränneri i Vissefjärda.

välkommen

Åsa Halin

Konstnär och Berättare/guide

Vissefjärda- SÖ Småland

Välkommen till min ateljé

 

Nationaldagen 6 juni 2024

Öppet i ateljén 10-16

Fredag 7 juni

sjuk

 

 

Hjärtligt Välkomna

Åsa Halin

0706271401

 

 

Under 2024 ändras öppettiderna i ateljén april-okt

Som liten företagare måste man ha flera strängar på sin lyra. Då jag nu har fler säsongsmässiga åtaganden så krockar vissa av dem nu över sommaren med min planering att ha torsdagsöppet. Således är det bäst att ringa och avtala tid så kan jag vara i atlején och måla när ni  vill komma och titta.

 

Se nedan för öppettider vecka för vecka (uppdateras vecka för vecka)

Ring 0706271401 så avtalar vi tid

I ateljén

I ateljen målar jag, det är således inte ett välordnat galleri men visar och säljer också min konst till de som vågar sig in och är intresserade. Akvareller och  mina illustrationer ”Trollringen” Klicka här   (Foto och digitalt måleri tryckta på kvalitetspapper) men även presentkort på  konst eller guidade turer kanske,  men där finns även viss annan försäljning. Klicka här för att se exempel på vad som finns i sortimentet

  • Då jag har flera strängar på min lyra har jag svårt att ha fasta öppet tider. Men ring eller SMSa  gärna 070-627 14 01 och avtala tid om du vill se mina akvareller eller Trollringsbilderna (blandteknik, Foto och digitalt måleri) Prata bokningar av guidade turer, arrangera berättar aftnar eller göra en beställning på ett konstverk. Kanske Du är intresserad av mina akvarellkurser Läs mer här
  • Vad har jag i ateljén just nu? klicka här för att se ett urval av akvareller
  • Är jag på plats och målar är du såklart välkommen in och titta.
  • Bilderna ”Trollringen” se mer här

 

Nu tar jag åter emot beställningar

Klicka här för gårdar, hus och miljöer

Klicka här för fordon, 

Klicka här för djur

Klicka här för kartor och skyltar

 

Andra produkter till försäljning i ateljén

i ateljen även ett litet urval av produkter från Kyrkeby bränneris souvenirer, Atelje Stensjömåla och Spets studio och Hembygdsföreningens böcker

~ * ~

Trollringen bilder

Sociala medier: Åsa Halin Berättare

Man trodde i äldre tider att om man bara hade en trollring så kunde man se väsen som annars var fördolda. Bilderna som jag kalalr ”Trollringens” är mina fotografier med eget digitalt måleri- Ja- jag brukar kalla den digitala pennan jag tecknar med för mitt trollspö.

klicka här för med info och fler bilder

 

~ * ~

Berättar aftnar & Skogsturer med berättande-

Sägner , historier, historia och folktro

 

Planerade skogsturer, berättarvandringar 2024

klicka här

 

Bokningar och planerade Berättaraftnar

För mer info om berättaraftnar och vandringar Klicka här.

 

För info följ även sociala medier Instagram och facebook: Åsa Halin Berättare

~ * ~

Och här hittar Du mig på sociala medier

Konst

Facebook: Åsa Halins akvareller och bilder.

Instagram: asahalin.se

 

Berättande

Facebook och instagram: Åsa Halin Berättare

 

~ * ~

 

Hjärtligt välkomna

Hälsningar

Åsa Halin

0706271401

Om Vissefjärda – scrolla vidare ner på sidan

Hela utställningen är synlig i skyltfönstren – dygnet runt!

Hjärtligt välkomna till min ateljé och utställning i Vissefjärda. Jag håller till i Biltjänst gamla utställningslokaler. Det betyder att om Du kommer  från kyrkan räknat ser Du utställningslokalen till höger precis innan viadukten. Vid Runes bensin. Sittplatser inspirerade av skogen är ordnade så Du kan sitta ner i lugn och ro och titta om Du så vill. Titta på akvarellerna från bilen eller till fots i skyltfönstren, utifrån -men du är såklart också välkommen in (här på sidan ser du när jag är på plats) och titta på mer av min övriga produktion som du ser  inne i ateljén.

Besöker Du utställningen vid andra tider  än då jag är på plats och är intresserad av mina akvareller ring: 070-6271401

Tips om vad mer du kan se och göra i Vissefjärda kan Du läsa här nedan. scrolla gärna ner

välkomna till vackra Vissefjärda

122an Lantliv och Design

Jag är en av företagen i 122an Lantliv och design. En fantastisk anslutning av små, mysiga butiker, ateljéer och caféer på landet. Vid vissa tillfällen har vi gemensamt samma öppettider. Dagar ni vill besöka oss utöver dessa- kolla öppet tiderna innan du planerar rutten. Gör du det- lovar jag dig en underbar dag med kreativa, inspirerande butiker och glada möten med oss butiksägare. Välkommen till 122:an Lantliv & Design – 122:an (122an.com)

Och du … så stöttar Du oss småföretagare på landet- För en levande landsbygd ju 🙂

Men vad kan man mer göra i Vissefjärda då?-Se mina tips i texten här !

PS: Att göra i Vissefjärda. Passa på att besöka Vissefjärda café och pröva deras utsökta praliner. Spela golf på Emmabodas golfbana i Vissefjärda, Bada och campa på Törestorpscamping eller vid golfbanorna,  Ställplatser för husbilen finns vid golfbanan, Vissefjärdas prästgård är nu-mer ett fint litet pensionat. Utanför Vissefjärda ligger underbara Ödevata gårdshotell och fiskecamp- så spännande, avkopplande och vackert,  Besök Kyrkeby bränneri Brännvinsbränneri med anor) om sommaren,  Titta på märkliga Antamålarör  mot Eremitemåla by till eller boka en guidad tur med mig Åsa Halin guide,  Ät pizza hos Pizzeria David eller ät en bit mat på Golfbanans restaurang,  Vandra på Torsjöleden och på byvägarna i området. Besök  Hembygdsmuseet stallarna vid kyrkan eller promenera någon av de vackra byvägarna kring Vissefjärda. Logi finns i Pensionat Prästgården, Golfbanan hyr ut stugor och naturcamping finns på vackra Törestorps naturcamping- Vacker och rofyllt. Behöver du fixa naglarna finns Signes Skönhet där du kan boka tid. I Vissefjärda finns även ICA nära liksom Runes bensin om du behöver tanka.  Samt icke att förglömma, ljuvliga Fiddekulla trädgård- så väl värt ett besök. I Stolpabäck odlas och säljs det tomater och i Krukö hittar man viltrökeriet och mycket, mycket mer

Jag är själv även guide och kåsör på temat sägner och historier från trakten. Vill du boka en tur eller kåseri/föredrag med bildspel – välkommen att kontakta mig. Svenska eller engelska-året runt.

OBS! För besök se respektive företags hemsidor för öppettider.

 

Hälsningar

Åsa Halin

 

akvareller, art, artist, Åsa Halin, Åsas atelje, ateljen, att göra, blommor, Chrystal Kingdom, Emmaboda, Emmabodakommun, friluftsliv, Glasriket, Konstnär, öppettider, öppettider i ateljen, presentartiklar, sägner, semester, Småland, tales, trädgårdsblommor, Vissefjärda, watercolor, watercolorartist