Skip to main content

Våren och sommaren 2024 – Ändrade öppettider i ateljén

Våren 2024 innebär en del förändringar för mig. Så mycket spännande och så roliga åtaganden framledes.

Under våren 2024 ändras öppettiderna i ateljén.

Då jag har en del säsongsmässiga åtaganden kommer jag att behöva ändra öppettiderna i ateljén från april till oktober. Om möjligt har jag som vanligt öppet  torsdagarna 13-18 så har jag det, såklart. Men ibland behövs jag på annat håll just under april- oktober 2024.

Under länken ”Öppettider” på hemsidan hittar du alltid de senaste uppgifterna – uppdateras varje vecka! Klicka här

Välkommen in när jag är på plats eller när vi avtalat tid så kan jag visa och berätta om  målningarna och ”Trollrings bilderna”. Vi kan prata evenemang, akvarellkurser, sägner eller nåt annat. Du kan du alltid ringa så ordnar vi med ett tillfälle då jag är på plats eller ändå är på plats för att måla.

Men du! För säkerhets skull… ring först vetja!

Ibland ändras det kvickt. För att vara på den säkra sidan ring mig först   070 627 14 01 (eller sms)  så planerar vi  en tid när ni kommer.

 

Här hittar Du mig på sociala medier:

Konst:

Facebook: Åsa Halins akvareller och bilder.

Instagram: asahalin.se

Berättande, sägner och Trollringens bilder

Facebook och Instagram: Åsa Halin Berättare

 

Hjärtligt välkomna

Hälsningar

Åsa Halin

0706271401

Om Vissefjärda – scrolla vidare ner på sidan

 

Hela utställningen är synlig i skyltfönstren – dygnet runt!

Hjärtligt välkomna till min ateljé och utställning i Vissefjärda. Jag håller till i Biltjänst gamla utställningslokaler. Det betyder att om Du kommer  från kyrkan räknat ser Du utställningslokalen till höger precis innan viadukten. Vid Runes bensin. Sittplatser inspirerade av skogen är ordnade så Du kan sitta ner i lugn och ro och titta om Du så vill. Titta på akvarellerna från bilen eller till fots i skyltfönstren, utifrån -men du är såklart också välkommen in (här på sidan ser du när jag är på plats) och titta på mer av min övriga produktion som du ser  inne i ateljén.

Besöker Du utställningen vid andra tider  än då jag är på plats och är intresserad av mina akvareller ring: 070-6271401

Tips om vad mer du kan se och göra i Vissefjärda kan Du läsa här nedan. scrolla gärna ner

välkomna till vackra Vissefjärda

122an Lantliv och Design

Jag är en av företagen i 122an Lantliv och design. En fantastisk anslutning av små, mysiga butiker, ateljéer och caféer på landet. Vid vissa tillfällen har vi gemensamt samma öppettider. Dagar ni vill besöka oss utöver dessa- kolla öppet tiderna innan du planerar rutten. Gör du det- lovar jag dig en underbar dag med kreativa, inspirerande butiker och glada möten med oss butiksägare. Välkommen till 122:an Lantliv & Design – 122:an (122an.com)

Och du … så stöttar Du oss småföretagare på landet- För en levande landsbygd ju 🙂

Men vad kan man mer göra i Vissefjärda då?-Se mina tips i texten här !

PS: Att göra i Vissefjärda. Passa på att besöka Vissefjärda café och pröva deras utsökta praliner. Spela golf på Emmabodas golfbana i Vissefjärda, Bada och campa på Törestorpscamping eller vid golfbanorna,  Ställplatser för husbilen finns vid golfbanan, Vissefjärdas prästgård är nu-mer ett fint litet pensionat. Utanför Vissefjärda ligger underbara Ödevata gårdshotell och fiskecamp- så spännande, avkopplande och vackert,  Besök Kyrkeby bränneri Brännvinsbränneri med anor) om sommaren,  Titta på märkliga Antamålarör  mot Eremitemåla by till eller boka en guidad tur med mig Åsa Halin guide,  Ät pizza hos Pizzeria David eller ät en bit mat på Golfbanans restaurang,  Vandra på Torsjöleden och på byvägarna i området. Besök  Hembygdsmuseet stallarna vid kyrkan eller promenera någon av de vackra byvägarna kring Vissefjärda. Logi finns i Pensionat Prästgården, Golfbanan hyr ut stugor och naturcamping finns på vackra Törestorps naturcamping- Vacker och rofyllt. Behöver du fixa naglarna finns Signes Skönhet där du kan boka tid. I Vissefjärda finns även ICA nära liksom Runes bensin om du behöver tanka.  Samt icke att förglömma, ljuvliga Fiddekulla trädgård- så väl värt ett besök. I Stolpabäck odlas och säljs det tomater och i Krukö hittar man viltrökeriet och mycket, mycket mer

Jag är själv även guide och kåsör på temat sägner och historier från trakten. Vill du boka en tur eller kåseri/föredrag med bildspel – välkommen att kontakta mig. Svenska eller engelska-året runt.

OBS! För besök se respektive företags hemsidor för öppettider.

 

Hälsningar

Åsa Halin

 

akvareller, art, artist, Åsa Halin, Åsas atelje, ateljen, att göra, blommor, Chrystal Kingdom, Emmaboda, Emmabodakommun, friluftsliv, Glasriket, Konstnär, öppettider, öppettider i ateljen, presentartiklar, sägner, semester, Småland, tales, trädgårdsblommor, Vissefjärda, watercolor, watercolorartist