Skip to main content

Utställning och Ateljé i Fd Bildtjänst utställningshall i Vissefjärda

Då är jag igång i mina nya lokaler. Så fantastiskt roligt. Det var intensiva dagar under veckan och igår slog jag upp dörrarna till utställningen. Nåja, den strida strömmen med besökare ser utställningen från skyltfönstren för att vara så coronasäker som möjligt, utställningskatalogen kan man nå via sin mobil(QR koder till en av mina bloggar här) samt att där ligger utskrifter i fönstren.

Under december kommer jag att vara på plats mellan 15-19 dagligen. Vill du komma annan tid är du välkommen att kontakta mig 0706271401 eller mail mail@asahalin.se så avtalar vi en tid som passar. Eventuellt har jag öppet ytterligare under söndagarna – återkommer om detta.

Många av akvarellerna är inramade professionellt hos Emmaboda konst.

Andra hänger i ”utställningsramar” och vissa är helt enkelt oinramade. På så vis kan Du själv välja ramen vid köp. Jag hjälper gärna dig med inraming. (information finns här på sidan klicka här )

Vill du handla från utställningen på nätet skickar jag så klart, även inramade verk per post för portokostnaden och ev. inramingskostnad om Du önskar det.

Jag tar emot personliga beställningar på tex. bilar och andra fordon, miljöer eller gårds bilder tex. Kostnad från 3000kr  (önskar man inramning kan det ordnas med standard inraming från 200-600kr  beroende på storlek)

Igår var det en strid ström av besökare under dagen. Var där många besökare var det en del som valde att ta en promenad och komma tillbaks lite senare. Andra valde att inte stiga ut bilen utan  körde nära och tittade på utställningen därifrån.

Vill du besöka min ateljé och utställning under annan tid är du välkommen att ringa så avtalar vi tid.

Äntligen får vi tända alla ljusen och stjärnorna i fönstren för att lysa upp i vintermörkret.

 

 

 

 

 

Glad advent 🙂

Hjärtligt välkomna

Åsa Halin

 

advent, akvareller, akvarellutställning, Åsa Halin, emmaboda konst, förstaadvent, konst, konstutställning, Småland, veteranbilar, Vissefjärda