Skip to main content

Drive- IN Utställning i Vissefjärda – Gamla Biltjänst utställningshall

Hur når man ut med sin konst i dessa dagar. Såklart är inte alla bekväma att handla konst här på webben även om det är smidigt och man kan titta i lugn och ro. Men ändå… man vill ju se dem live. Helst inramat så klart.

Har funderat och ändrat med ändrade restriktioner och nu äntligen har jag hittat den perfekta lokalen för mig som gillar att måla bilar och teknik invid miljöer och annat som tilltalar mig på olika sätt. En utställningshall i fd. Biltjänsts lokaler här i Vissefjärda.  Med enorma skyltfönster ( jag som är jättedålig på att putsa fönster, Oj oj)  . På så vis kan man köra upp med bilen om man vill för att titta på min konst.  Coronasäkert och bra på alla sätt och vis.

       Pågående måleri- Beställning av en gul bil, av bilmärket Nash?

Jag slår upp portarna Skyltsöndag den 29 november klockan 10. Jag kommer att vara på plats fram till klockan 21.00 på skyltsöndagen så har vi större chans att ses. Kommer såklart se till att lite traditionell julskyltnings stämning finns.

Kom gärna förbi!

Vi kan vinka genom fönstret eller så knackar du så kommer jag ut och så kan vi talas vid på Corona-säkert avstånd.

Utställningen kommer därefter att finnas synlig under 24timmar om dygnet i december till att börja med. Jag kommer även använda den som ateljé mellan varven. Vill du titta på min konst och träffa mig vid någon annan tid så är du välkommen att skicka mig ett mail på

mail@asahalin.se

eller ringa

0706271401

så ska jag se till att vara på plats när du kommer.

 

Mer info kommer

Hjärtligt välkomna

Med vänliga hälsningar

Åsa Halin

Konstnär

Vissefjärda

Akvarell, akvarellutställning, Åsa Halin, att göra i Vissefjärda, blommor, gamlabilar, kalmarlän, konstutställning, motor, skyltsöndag, veteranbilar, vissefjä