Skip to main content

Väggkalender 2024 med Trollringen bilder

Nytt! (uppdaterat 11 dec 2023)

Hämtade kalendrarna häromdagen…och nu är de i princip slut. Så skoj att man uppskattar dem. Tycker så mycket om den själv. Jag har skickat med en liten folder med texter till bilderna. Ja, jag har ju ofta texter till mina bilder, du vet.

Men då jag får lite förfrågningar om fler kalendrar skulle jag vilja veta om fler är intresserade? I så fall skickar jag efter några fler. Jag beställer då senast torsdag den 14e december för att få dem innan jul. Skicka ett sms till 0706271401 innan torsdag med det antal du vill ha så fixar jag. Mer info om kalendern kan du läsa här nedan, såsom pris och storlek mm.

Åsa Halin

Vissefjärda

————————————————————

Så roligt att kunna erbjuda en väggkalender 2024 med bilder ur min bildserie trollringen.

Bilderna är foton tagna av Åsa Halin. Bilderna är skapade i en blandteknik. Foto Åsa Halin och digitalt tecknande/måleri av den samma. De flesta är från Sydöstra Småland och Norra Blekinge. Fotografierna är inte korrigerade på annat sätt än  ev. beskurna. Det är naturen som ”bjussar” helt enkelt.

Varför jag kallar dem ”genom Trollringen” är  för att man sa förr att om man hade en trollring kunde man se det fördolda. Ja som väsen som annars var dolda för oss människor.

Med mitt trollspö… ja okej då 🙂 det är en digital penna egentligen, skapar jag bilderna. Det är inte alltid jag vet vad det kommer att bli. Ibland är de tydliga, ibland får man leta lite. Ja som det ju är med väsen. De kräver lite av dig som betraktare.

Kalendern är i A4 format och det är ett motiv för varje månad. Första bladet är ett kollage med andra trollringen bilder och akvareller från min produktion. Det är ju en färskvara det här med kalendrar så jag har bett att få in intresse/beställningar från intresserade för att se om intresse finns.

Väggkalender för 2024

storlek A4 med en bild för varje månad
Pris 300kr inkl moms
Jag beställer inga stora mängder så den blir lite exklusiv☺️
Skicka sms till 0706271401 och meddela hur många du är intresserad av – Innan den 14 dec.
Kanske en bra julklapp?
Sänder naturligtvis mot portoavgift om man bor en bit bort.
hälsningar
Åsa Halin
Vissefjärda

Åsa Halin, foto, sagoillustrationer, sagoväsen, trollringen, väggkalender 2024, väsen