Skip to main content

Magisk midsommar promenad, ramar och rabatter

Så har vi passerat Midsommar och vilken midsommar sen?

Sol och värme, inte regn och kyla som ju är ganska vanligt trots allt på midsommar här i Sverige. Bilden här tog jag vid midnatt, Midsommarafton. Ljuvligt, visst?

Vissefjärda Midnatt Midsommaren 2020
Midsommarafton 2020 Vissefjärda. Midnatt

 

 

Promenad på slingrande vägar i Smålandsdjungeln

Jag tog mig en promenad i midsommarhelgen. På söndagen då regnet kom och himlen fylldes med stora murriga moln. Jag körde bortåt Grötsjö och hittade en väg som såg inspirerande ut. En väg som slingrade sig in i skogen som de ju gärna gör här i Småland. Murar skönjdes i den täta växtligheten som fick en att tänka på en djungel. Vackra stammar med lav – inser att det nog kommer en hel del trädstammar med lav under kommande målerier i vinter kanske 😊 Titta gärna på Facebook och instagram för att se fler bilder från promenaden.

Det droppade ännu efter regnet och vattenpölarna låg blanka. Surr från myggen och ett och annat bett. Luften var mättad med dofter och jag tyckte att för varje meter så ändrade sig doftintrycken. Så här i efterhand kan jag tänka att detta måste vara ”mindfulness” i dess rätta bemärkelse. Att verkligen se det man passerar och känna uppleva dofterna.

En underbar promenad blev det i alla fall med mycket ny inspiration och energi.

 

Möten med Stubbtroll och ängsliga grendjur 

Ett och annat  enögt-stubbtroll med snipig näsa begapade oss under turen.  Ett ängsligt och som förstenat ”grendjur” med mossig liten luva stod stilla, stilla bakom ett träd med förhoppningen att undgås att ses- han lyckades inte.

 

Dessa nya bekantskaper kommer ni nog att få träffa i någon sagobild framöver, -eller tänk, kanske helt enkelt i en hel saga! Hm! Vi får se vad det kan tänkas bli. De ska mogna i mitt huvud bland de andra idéerna först.

 

 

 

Akvareller och ett besök hos fantastiska Emmaboda konst

Tycker det är så roligt med hemsidan, bloggen och den digitala utställningen här på webben, och försäljningen har gått så bra.

Med anledning av det går jag in i nästa del av uppstarten av mitt företag kring mitt konstnärskap, nämligen om man önskar inramning, hur gör man då?

Jag har inte riktigt sett det framför mig men så igår besökte jag ett annat fantastiskt ställe, nämligen Emmabodakonst . Det är verkligen som att komma in i en makalös skattkammare av konst. Besök dem om ni har vägarna förbi Emmaboda.

Jag kommer att återkomma till fantastiska Emmaboda konst vid ett annat tillfälle här på bloggen.

Så efter det besöket kommer jag snart att kunna erbjuda inramning till min konst -och till ett bra pris. Men mer om information om detta inom kort under sommaren här på bloggen och på mina sidor på Facebook och Instagram.

 

40% rabatt juni ut på många akvareller.

Som ni sett har jag startat med 40% rabatt på många av mina verk här på webb galleriet.  Ett uppstarts erbjudande under juni månad. När man startar företag så här i Corona tider får man hitta andra vägar än vad man tänkt från början.

Nu är vi inne på sista veckan med 40% rabatt.

I juli kommer jag att återgå till normala priser på de flesta akvarellerna på sidan.

Så – Passa på nu!

 

Nu lämnar jag er åt era somriga aktiviteter. Det är jättetrevligt och peppande om du skriver en rad under bloggarna eller på Facebook och Instagram.

Alla mina bilder på sociala medier och här får du gärna dela med omnämnande så klart 🙂

Så hörs vi hörs om ungefär en vecka, då tror jag att det kanske blir lite snack kring teknik, bilar och varför det är så kul att måla sånt.

 

Vi hörs gärna lite ”dagligdax” på sociala medier.

Hej så länge

Åsa Halin

 

Akvarell, akvarellmåleri, Åsa Halin, Emmaboda, Inspiration, konstnärskap, Sagor, skog, slingrande vägar, Småland, troll, vättar, Vissefjärda

Comments (9)

Kommentarer inaktiverade.