Skip to main content

Välkomna till Halins värld

Har gjort en liten film med några av mina första sago/skogs väsen som presenterat sig med hjälp av det digitala trollspöt 🙂 jag fick i 60 års present. Så roligt och spännande och det öppnar nya möjligheter ju. Men inte helt lätt. Jag lär mig hela tiden… att teckna och måla på detta viset och i kombination med mina fotografier. Detta är ju det som jag ju egentligen önskat hela tiden.( Ja vid sidan av akvarellmåleriet såklart.) Och jag lär mig att ordna med filmer som funkar både här på hemsidan och sociala medier. Inte heller det självklart och lätt alltid. Men man ska ju utmana sig.

Så välkommen på promenad i de Småländska och Blekingska skogarna och träffa figurerna som trollspöet lockat fram.

Välkomna

och du…

gillar du det du ser och läser så skriv gärna en rad (anonymt går utmärkt)  här nedan så jag ser att ni är med mig där ute i cyber rymden

Hälsningar

Åsa Halin

Vissefjärda

 

älvor, Åsa Halin, Åsa Halin guide, Blekinge, elfs, Emmaboda, gigants, gnomes, jättar, Kalmar län, sägner, Sagor, sagoväsen, schweden, skogsturer, skogsväsen, Småland, Sweden, tomtar, vättar, Vissefjärda