Skip to main content

”Recycled – Åsa Halin” Vad är det då?

Det är ju inte alltid det är hejsan hoppsan i ateljén ska jag säga. Ibland, speciellt under vissa perioder är det som om allt blir fel, fult och förstört. 🙂 Ja de kommer med jämna mellanrum och det är som platåer. Jag tror det är någon sorts utvecklings fas man går igenom. Då gäller det att måla på och hålla i, även om det känns tungt och tröstlöst.

Nu bor jag ju i Småland och man ska ju inte slösa, spara på naturresurserna och … Ja- Ni anar hur det känns med allt dyrt och fint akvarellpapper som går till spillo under dessa perioder. Jo man kan måla på båda sidorna, det är ju helt ok. Köper du en olja eller akrylmålning vet man inte alls hur många målningar man faktiskt egentligen har där under färgen 😉

Men jag vill vara tydlig med detta att det är ”återanvänt” så nu har jag börjat med en ny ”logga” eller ”signatur” nämligen Åsa Halin recycled.

Det började med att jag ”skissade med akvarell” på återanvänt papper och så märker jag att målningarna blir trevliga, spontana och experimentellt kul helt enkelt. Vid andra tillfällen kan det vara en större målning där jag tillsist sätter penseln någonstans jag inte vill ha den-och vips- så blir det inte alls som jag tänkt- Men den rara humlan där uppe i hörnan – den är fortfarande lika fin

Kvalitén på målningen och akvarellpappret är således inte sämre – men du får två målningar i en 🙂 och i bland kan priset vara förmånligare. Jag har lagt till en rubrik i utställningen här på webben så du kan se vilka som finns. Till påsk har jag planer att måla alla hönor och blommor jag så länge velat göra på detta sättet. Vi får se hur det går. Håll koll på sociala medier och välkommen på besök i ateljén. Öppet tider syns här på sidan (länk högst upp i ingressen)

 

Hälsningar Åsa Halin, Konstnär, Vissefjärda

och du… skriv gärna en rad här nedan så jag vet att jag har läsare där ute i cyber rymden.

 

 

 

 

Akvarell, Åsa Halin, återanvända, Emmaboda, kalmar, karlskrona, konst, Kronoberg, Påskpresenter, Påskutflykt, presenter, recycla, Små kul akvareller, Småland, växjö, Vissefjärda