Skip to main content

Mönsterås Konstförening – Konstutställning på temat Bilar och Mackapärer

Så skoj att få visa mackapärer och bilar som ligger mig varmt om hjärtat men ofta känns det rätt abstrakt för mig. Jag tilltalas av speglingarna i lacken och kromen. Där ser man ofta egna bilder och former. Ibland någon betraktare eller fotografen själv. Eller så är det mackapärer från en annan tid då formen fått ta utrymme trotts att det förmodligen saknade funktion. Ofta har jag ingen aning om vad det är – men det är vackert och triggar fantasin.

Därför blev jag så glad när Mönsterås Konstförening kontaktade mig och undrade om jag ville ställa ut hos dem, med tyngdpunkt just på mackapärer och bilar. Det ska bli spännande att träffa Kent Karlsson som också verkar inspirerad av teknik men från en annan utgångspunkt. Såå spännande.

På tisdagen är där också en bilträff- så kul! Hoppas man tar sig tid att även titta på avbildade bilar och teknik. Det skulle vara skoj!

Så passa på att besöka Häradssalongen i Mönsterås

Hjärtligt Välkomna önskar

Åsa Halin

Akvarell, Åsa Halin, gamleby, Halins Damer, Halins Harar, konstutställning, tjust