Skip to main content

Drive-in eller promenad konstutställning i Vissefjärda – 1a advent -DET är i alla fall Coronasäkert!

Att i dessa dagar ha konstutställning live eller inte, det är frågan?

Ja, även i den frågan har dagarna vandrat mellan ”att ha utställning” och ”att ställa in”.  Som sagt, som konstnär och nyföretagare i dessa tider får man vara kreativ på många plan. Men så slog det mig- mitt i mitt inlägg på sociala medier att – Skyltfönster! Det är ju grejen såklart! Och det är något vi har här i vackra Vissefjärda.

Vissefjärda kyrka i dimma. Akvarell Åsa Halin

Efter många samtal. Tips från vänner och bekanta och en massa tur så har jag nu fått tag i  -den för mig,  perfekta lokalen här i vackra Vissefjärda. Lokalen kommer jag att använda som utställningshall men också som ateljé. På så vis kan jag ju ta emot besökare och konstköpare på ett annat och bättre sätt. Sedan har lokalen många! och stora! skyltfönster och du kan till och med köra upp med bilen för att titta på tavlorna. Kan det bli bättre? Drive-in konstutställning!

Det känns riktigt bra.

Vallmo: Akvarell Åsa Halin

Jag målar ju mycket bilar och mojänger som ni vet- så i vilken miljö tror du lokalen ligger?

Skriv gärna ett inlägg här nedan på sidan (anonymt går bra )

Jag meddelar inom kort.

Cadillac Akvarell Åsa Halin

Den första advent klockan 10.00 öppnar jag hur som helst min super-säkra utställning i Vissefjärda

Drive-in utställning på sätt och vis som sagt  – men ta med varma kläder om du vill gå ur och titta närmare på tavlorna. Jag är såklart på plats inne i lokalen om du vill köpa en julklapp, födelsedagspresent, lägga en beställning eller bara fråga om nåt kanske.

Vill ni besöka mig och min utställning/ateljé och titta på min konst under andra dagar och tider? Maila eller ring mig och avtala tid, för säkerhets skull. Kanske andra besök är planerade eller så jobbar jag kanske hemifrån eller är ute och hämtar inspiration.

Ford 37 Gullabo Akvarell Åsa Halin

Fler inlägg kommer här under kommande vecka beträffande utställningen

Bor du långt bort och inte kan komma finns alltid min webbutställning här på www.asahalin.se. Är du intresserad av någon akvarell eller vill lägga en beställning mailar du mig bara. mail@asahalin.se

Liten och mycket arg gärdsmyg. Akvarell Åsa Halin

Vill du prenumerera på mina blogginlägg mailar du mig mail@asahalin.se så får du ett mail när jag uppdaterar. Sprid gärna till vänner och bekanta.

Så kul det ska bli. Men nu… ska det målas. Hoppas vi ses första advent i Vissefjärda. Och du! Dela gärna med vänner och bekanta.

Hälsningar från målarbordet hos

Åsa Halin i Vissefjärda

akvareller, Åsa Halin, cadillac, konstutställning, saab, utställning, veteranbilar, Vissefjärda

Comments (2)

Kommentarer inaktiverade.