Skip to main content

Dags för utställning- Konstrundan – Konst Runt 11-12 sept

Så spännande och roligt med konstrunda. Och i år är det första året jag är med. Igår var jag nere i de underbara lokalerna på Ådalabruk utanför Torsås. Har aldrig varit där förr men skulle vilja återvända med akvarellfärgerna och kameran. Så inspirerande

Det var pressträff och jag åkte dit. Lite också för att se hur lokalen ter sig med alla verk och mina egna förstås. Jag blev så imponerad av alla verken och miljön att jag glömde fotografera mina egna.  Men de får ni åka dit själva och titta på. En med motiv från Ryds bilkyrkogård samt en med motiv från min trädgård. Åker Du dit och tar en bild eller två på mina konstverk är jag så glad om du skickar mig.

Det här med konstutställningar

Blir alltid så glad och samtidigt lite frustrerad när jag går på konsutställningar. Man inser hur många kreativa och begåvade människor det finns.  Min egen ”lilla djävul” borrar gärna in sitt  långa finger i axeln och undrar spefullt vem jag tror att jag är – vid sådana tillfällen :). Men försöker borsta bort honom,  mest blir man ju glad av all kreativitet och ens egen kommer igång. Som den blå damen som jag fotograferade och nu har tittat länge på här hemma i lugn och ro funderandes över symboliken i. Underbart!

Här är några verk som jag fotograferade -så har ni en känsla.

Konstnär: Bo Bergstrand, Långasjö

 

Konstnär: Anders Gyllerfelt,Bergkvara

 

Konstnär: Gitte Linds ljuvliga keramik skulpturer (Åfors)

Ta en lång titt på konstverket med damen. Så mycket symbolik att fundera på. Underbart! konstnär: Carla Ordenes Duffau, Orrefors

ljuvligt ljus i Tex Bergs målningar. Vissefjärda, Sidlandsmåla.

Underbara skulpturer av Tomas Rydh, Hagby

Foland Gross från Lindås med sina kluriga målningar

…och många många fler  verk av olika konstnärer 🙂

Konstföreningar?

Har ni en Konstförening, kanske på ert jobb? Eller vet du någon som är med i en konstförening? Tipsa då gärna om konstrundan i vår region. Kanske länka till sidan och skicka?

 

Och hjärtligt välkomna till mig i Vissefjärda.

Jag öppnar upp ateljén i vanlig ordning. Coronasäker genom gång och tält ifall det regnar då många tavlor syns från skyltfönstren.

Hos mig i Vissefjärda pågår full aktivitet med att ställa i ordning inför rundan så att konst även kan visas bar inne i ateljen (inte bara i skyltfönstren)

 

Jag ska strax iväg och hämta inramade tavlor hos Göran på Emmaboda konst. Och har jag möjlighet så målar jag för jag har så många bilder som pockar på!

 

Den stora furan framför ateljen är så ståtlig. Ta sikte på Runes Bensins skylt (jag är inte! sponsrad, jag lovar

 

Jag kommer hänga om utsällningen i fönstren och man är välkommen att slå sig ner på stockarna. Regnar det kommer jag sätta upp et nyinförskaffat tält utanför ateljen.

Men jag kommer också öppna så man kan gå igenom ateljén och se tavlorna inne .

hjärtligt välkomna

Åsa Halin

Vissefjärda

0706271401

 

klicka här och se var alla konstnärer håller till. Konst runts folder

och

klicka här för information om Konst Runt

 

 

Bara måste visa er några bilder tagna med telefonen i denna ljuvliga miljö.

 

Hoppas vi ses i helgen då 🙂

Hälsar

Åsa Halin i Vissefjärda

0706271401

 

 

ådala bruk, Ådalabruk, Åfors, Akvarell, Anders Gyllerfelt, art, Åsa Halin, Bo Bergstrand, Carla Ordenes Duffau, Emmaboda, Emmaboda Kommun, Gitte Lind, ilingetorp, konst, konst runt, konstförening, konstrunt, konstutställning, september 2021, Sidlandsmåla, sydöstra småland, Tex Berg, Torsås, utställning, Vissefjärda