Åsa Halins akvareller i Vissefjärda -Öppettider

Midsommar veckan

Jag är på plats och jobbar med målningar i ateljén följande tider denna veckan.

  • tisdag 21 juni – torsdag 23 juni är jag på plats i ateljén mellan 13-16 

Du är såklart välkommen att titta på mina verk i fönstren men även att komma in där jag har inramade akvareller. Jag berättar gärna eller så tittar ni själva.

  • Tadahs kaffe, Kyrkeby brickor och vykort (målade av mig) finns också att köpa- där försäljningen går till Kyrkeby oavkortat. Hembygdsföreningens årsbok med historier från trakten samt en bok om Dacke finns även till försäljning för Hembygdsföreningens räkning.
  • Du kan även beställa guidade turer eller föredrag/Kåserier med bildspel på temat sägner och anekdoter.

Nästa guidade turer och föredrag/kåserier

https://www.asahalin.se/guidade-turer-runt-luvon-och-antamalaror/

Jag tar även separata gruppbokningar från 4 personer. Svenska eller engelska (ja swengelska då 😉) kontakta 0706271401


Andra dagar och tider

Kontakta mig på 0706271401 – jag är på plats i ateljén till och från och målar.

Utställningen här på www.asahalin.se är nu uppdaterad med utvalda konstverk. I ateljén finns fler att se.

hälsar Åsa Halin

0706271401

Hela utställningen är synlig från skylten – dygnet runt!

Hjärtligt välkomna till min ateljé och utställning i Vissefjärda. Jag håller till i Biltjänst gamla utställningslokaler. Det betyder att om Du kommer  från kyrkan räknat ser Du utställningslokalen till höger precis innan viadukten. Vid Runes bensin. Sittplatser inspirerade av skogen är ordnade så Du kan sitta ner i lugn och ro och titta om Du så vill. Titta på akvarellerna från bilen eller till fots i skyltfönstren, utifrån -men du är såklart också välkommen in (här på sidan ser du när jag är på plats) och titta på mer av min övriga produktion som du ser  inne i ateljén.

Besöker Du utställningen vid andra tider  än då jag är på plats och är intresserad av mina akvareller ring: 070-6271401

Tips om vad mer du kan se och göra i Vissefjärda kan Du läsa här nedan. scrolla gärna ner

välkomna till vackra Vissefjärda

—————————————————–

Men vad kan man mer göra i Vissefjärda då?-Se mina tips i texten här !

PS: Att göra i Vissefjärda. Passa på att besöka Vissefjärda café och pröva deras utsökta praliner. Spela golf på Emmabodas golfbana i Vissefjärda, Bada och campa på Törestorpscamping eller vid golfbanorna, Vissefjärdas prästgård är nu mer ett fint litet pensionat. Besök Kyrkeby bränneri Brännvinsbränneri med anor) om sommaren,  Titta på märkliga Antamåla rör mot Eremitemåla by till,  Ät pizza hos Pizzeria David eller ät en bit mat på Golfbanans restaurang,  Vandra på Torsjöleden och på byvägarna i området. Besök  Hembygdsmuseet stallarna vid kyrkan eller promenera någon av de vackra byvägarna kring Vissefjärda. Logi finns i Pensionat Prästgården, Golfbanan hyr ut stugor och naturcamping finns på vackra Törestorps naturcamping- Vacker och rofyllt. Behöver du fixa naglarna finns Signes Skönhet där du kan boka tid. I Vissefjärda finns även ICA nära liksom Runes bensin om du behöver tanka.  Samt icke att förglömma, ljuvliga Fiddekulla trädgård- väl värt ett besök.

Jag är själv även guide och kåsör på temat sägner och historer från trakten. Vill du boka en tur eller kåseri/föredrag med bildspel – välkommen att kontakta mig. Svenska eller engelska-året runt.

OBS! För besök se respektive företags hemsidor för öppettider.

 

Hälsningar

Åsa Halin

akvareller, art, artexhibition, artist, Åsa Halin, Chrystal Kingdom, Emmaboda, Glasriket, Konstnär, konstutställning, öppettider, Småland, Vissefjärda, watercolorartist