Skip to main content

Välkomna med Beställningar -Bilar, moppar, MC och teknik

Jag målar gärna teknik, blank billack, krom med speglingar och moppar. En blank MC eller kanske en skrotbil från Kyrkömosse eller Båstnäs bilkyrkogård. Åh så många motiv jag har därifrån må du tro. Kyrkeby bränneri här utanför Vissefjärda är också en inspirationskälla. Remdrift med ångmaskin och gamla maskiner som man inte begriper hur de fungerar. Men vackra är de.

Nu tar jag åter beställningar och sommaren är perfekt att planera kommande verk.

Förlagan

Jag målar efter förlaga, såklart! För målar man någons ”darling” är det av högsta vikt att grejerna sitter där de ska. Och jag fotograferar helst själv. Då kan jag få till det där lilla extra med blänk, vinklar och skuggningar som gör bilden till en ”Halin”. Vissa av bilderna här är av förklarliga skäl efter andras fotografier, det kanske är någons present och man bor långt ifrån. Kanske är bilden ett gammalt foto från 60talet på en ”darling” som försvunnit.

Jag är glad om jag får någon månad eller två på mig att slutföra verket. Helst längre. Ofta går jag och funderar på en bild rätt länge innan jag börjar måla. När jag väl börjat måla kan det gå undan- då är inspirationen igång.

Priser

Jag tar från 3000kr inkl moms för en målning. Ibland får jag frågan om det verkligen kostar lika mycket med en liten målning. Men här är inte storleken så viktig (om man inte vill ha en väldigt stor målning såklart)

Detaljerna är lika viktiga och faktum är att det ibland kan vara svårare att få till en väldigt liten målning med detaljer än en stor. Det är mer motivet, kvalite´n på förlagan och om man vill ha fler vinklar i bilden eller en viss bakgrund. Då blir det ju gärna fler bilder i en sas. och tar längre tid. Motorcyklar och mopeder med mycket detaljer kan också ta mycket tid att målar. men jag utgår från

Visar här några stycken av fordonen jag målat de sista åren.

 

Välkommen med Din beställning

Åsa Halin

Konstnär, Vissefjärda, SydÖstra Småland (Emmaboda kommun)

0706271401

mail@asahalin.se

 

 

 

 

 

 

Egna motiv val

 

Akvarell, akvareller, Åsa Halin, bilar, classic cars, gamla bilar, mc, Moppar, porträtt bilar, porträtt classiccars, veteranbilar