Skip to main content

Konstrundan på Österlen -Borrbygården – SK Syd ställer ut!

Idag har jag vigt dagen åt att köra till Borrby utanför Simrishamn och Hammenhög. På Borrbygården samlades vi för att hänga vår konst, ett antal konstnärer från Svenska Konstnärsförbundet Syd.  Så skoj och inspirerande att träffa alla kreativa konstnärer och se deras verk.  Olja, akvarell och ljuvliga skulpturer.

Det var en ombytlig dag och resan från Vissefjärda gick genom snö och solsken. Ibland ett tunt snötäcke och på andra håll gula blommande ärttörne och skirt gröna böljande fält som precis vaknat efter vintern. Var lite orolig att inte hitta men det var bra skyltat till Borregården.

Borregården var värd ett besök bara den. Där ute på de skånska fälten. Himmel och fält. Så grannt!  Det är vilsamt på nåt sätt för ögonen och sinnet, tänker jag som kommer från Småländska skogarna. Borregården är en vackert renoverad skånegård med B&B och  med en sån där innergård ni vet, som skyddar från vinden som kan vina över fälten. Så mysigt och trevligt. Med anor från 1800talet som värdparet gärna berättar om.

Vi konsnärer öppnar dörrarna och visar våra verk Långfredag till Annandag påsk 11-17

Jag är på plats Långfredag. Jag hade ju velat vara på plats alla dagarna för detta är spännande och skoj det här tänker jag. Men Jag har bokat mig på annat skoj också denna Påsken. På Påskdagen och Annandagen har jag öppet i min ateljé i Vissefjärda för besökarna på 122ans Konst och Design runda. Men mer om detta inom kort här på min hemsida.

Hjärtligt välkomna till Borregården i Borrby där jag visar både mina akvareller i serien Halins Damer, Halins Harar likväl som vallmo och pion mm. tillsammans med mina konstnärskollegor i SK Syd.

Hälsar

Åsa Halin

Konstnär, Vissefjärda

 

Akvarell, Åsa Halin, Borrby, Halins Damer, Halins Harar, Konstrundan på Österlen, konstutställning