Skip to main content

Äntligen! Nu kör vi

Som jag väntat på denna dagen då min sida blir offentlig på webben och jag kan visa mina alster i form av akvareller och texter. Det ska bli så roligt.

Min intention är att skriva varje vecka här i veckobloggen  om akvarellmåleri och om inspiration. I de andra bloggarna skriver jag när inspirationen kommer och jag tycker jag har nåt att berätta beträffande ett specifikt ämne. Ja, som att en ny figur och kanske en historia blivit till under sagotemat eller en serie eller illustration som skapats kring en fundering jag haft.  Kanske jag besökt nåt inspirerande ställe och skriver ner tankar och funderingar kring det. Eller så berättar jag om mitt måleri, hur jag målar och tänker kring akvarellteknik, färger och inspiration.

Jag finns även på Instagram och Facebook vill ni följa mig där så ser ni vad sidorna heter här längst ner på min sida tillsammans med kontakt uppgifter

Välkomna

Åsa Halin, Konstnär

akvarellmåleri, blogg, Inspiration