Skip to main content

Vecka 24 Sommarkurser i akvarell för ungdomar, presentkort, Himmelsberga vårsalong och en massa annat skoj

Sommar – och för många sommarlov. Bara några skälvande dagar ännu. Allt fantastiskt framför sig. Härligt. Några ska måla akvarell med mig. I nästa vecka. Så kul och skoj. Andra i Emmaboda kommun har fått presentkort och kanske, kanske är de intresserade av en akvarell av mig. Det vore ju också skoj.

 

Akvarellkurs för mellan och högstadiet

Jag och akvarell intresserade ungdomar drar i gång redan i morgon måndag med akvarellkurs för nybörjare i Föreningshuset här i Vissefjärda. Det ska bli såå kul.

Minns själv att jag kunde bli rätt frustrerad i början när jag målade akvarell. Att jag inte förstod var jag skulle börja, trasslade in mig. Tänker att jag förhoppningsvis kan hjälpa en bit på vägen.  Det ska bli kul och spännande.

Reducerade öppettider i ateljen nästa vecka

Jag kommer således inte vara i ateljén måndag 14juni-onsdag 16juni. Vill du träffa mig? Ring så avtalar vi tid. Utställningen är såklart synlig från skyltfönstren dygnet runt som vanligt. Webbutställningen har jag också uppdaterat

.

Har lagt en länk till sidan där man kan se en del av de konstverk som fått nya ägare. Tänkte att det kan vara intressant att se.

 

Presentkort.

Centrum Sydosts gröna och blå presentkort går nu att lösa in hos mig i ateljén. Klicka här och läs mer om detta.  Fram till augusti. Välkomna

 

Himmelsberga

Besökte Himmelsberga och utställningen vars sista dag är idag. Ljuvliga Himmelsberga. Måste åka dit igen med kamera, staffli och färger.  Den jurybedömda Vårsalongen 2021 tyckte jag var så spännande med så många olika verk. Riktigt kul. Skulle haft en hel dag bara för den.

Det var såklart såå roligt att få delta med mina två akvareller bland alla konstnärernas alster.

I ateljén

Där jobbar jag med alla spännande beställningar, även egna ideer som poppar upp eller som kör förbi.

Det som ligger och pockar på är skrotbilar och skogsmålningar med staffli. Det har aldrig riktigt varit min grej att måla i det fria. Tidigt tidigt i våras testade jag dock. Lite för kallt men färgerna frös inte i alla fall. Oj så kul det var.

 akvareller på gång. Beställningar och egna.

 

 

Vi hörs snart igen

Hälsningar

Åsa Halin

Konstnär

Vissefjärda

 

 

Akvarell, akvareller, akvarellkurs, Åsa Halin, att göra i kalmarlän, Himmelsberga vårsalong2021, kalmarlän, Vissefjärda