Skip to main content

Akvarellkurs fortsättning 25-26 september – välkomna att boka!

Måla vidare… ja, vi tar vid där vi slutade. Inför vinterns måleri där snön singlar ner eller regnet trummar mot rutan. Man kan drömma sig bort och iväg, kanske till svala gränder eller ett glittrande hav. Måla det är ju så avkopplande, lustfyllt och skoj.

Den här kursen är för dig som vill fortsätta att måla och testa teknikerna från nybörjar- starta-om-kursen. Har du inte gått den men vill hoppa på fortsättningen? Ring mig så ordnar vi nåt!

Låter det spännande? Passa på att boka. Du får dessutom 300kr rabatt när du bokar före måndag 18 september. Fylls grupperna upp kan nämligen jag redan nu börja planera inför er kurs. Hjärtligt välkomna till Vackra Vissefjärda. Vill du köpa presentkort på mina kurser går det också bra- fin present till en vän eller kanske en förälder.

(Längst ner i inlägget här ser du en inspirationsfilm från min YouTube kanal)

Vi jobbar i stora rymliga lokaler, var och en har ett rymligt bord, måleri, inspiration, nya målarvänner och mycket skratt 🙂 . Jag  skickar ut två mejl med info inför kursen. Är du inte från trakten har jag längst ner här i texten lagt till tips om hotell, mysiga pensionat, stugor och campingar i trakten.

välkomna till sydöstra Småland och Vissefjärda

Åsa Halin

Vecka 39 -Måndag och tisdag 25-26 september

Akvarellmåleri – Åsa Halins -”Måla vidare med akvarell” 

Vi utnyttjar verktygen och teknikerna vi fått och inspireras av medhavda motiv, bilder.  Vi börjar med en repetition och kanske nya tips och råd dyker upp när vi börjar jobba med motiven. Mer tid med eget måleri men genomgångar när jag ser att någon teknik skulle gagna måleriet i gruppen.

  • Vi lägger till några färger utöver de tre vi började med och tips på hur man introducerar fler färger i sitt måleri-testar dem.
  • Vi går igenom att spänna akvarell papper.

Rofyllt måleri där du får gott om tid till att jobba med dina motiv och målningar.

 

Pris och anmälan

Pris : Rabatterat pris 2200kr inkl moms (ursprungligt pris 2700kr )

Max 8 personer och först till kvarn gäller   – invänta bekräftelse

sms till 0706271401  eller mejla: mail@asahalin.se  (ange: mailadress och tel ) Invänta bekräftelse

När Du anmält dig får du ett mejl med tips på inköp och lite länkar. Bra kvalitet gör det enklare att lyckas och framförallt roligare.

Dela gärna och inspirera vänner och bekanta, Vetja, så vi får ihop en grupp!

Passar inte datumet eller vill du gå nybörjar- Omstartar kursen först? klicka då på länkarna här

Alla fortsättningskurserna jag planerar under hösten- Läs mer här

Nybörjarkurserna jag planerar under hösten- Läs mer här

 

Bor du inte i närområdet finns övernattning

Pensionat Prästgården i Vissefjärda,

Emmaboda Golfbana i Vissefjärda har stuguthyrning och ställplatser för husbilar och husvagnar

Vackra Törestorps camping har stuga såväl som ställplatser för husbilar och husvagnar.

Ljuvliga Ödevata gårdshotell ligger vackert mellan sjöarna och kanske kan man få med fiske entusiasterna, ni målar och de andra fiskar tex :).

I Långasjö finns övernattning i Långasjö vandrarhem STF, så fint vid sjön. Häftiga lokaler då det ligger i de gamla kyrkstallarna. Här på Klasatorpet i byn spelades första Utvandrarfilmen in idag trevlig miljö att besöka. En promenad runt lilla Långasjön med ett rikt fågelliv.

Moshults vandrarhem, vackert belägen där uppe på kullen och i Wilhelm Mobergs hemtrakter. Här blir du väl omhändertagen. Som att komma hem. Passa på att vandra lite då utvandrarleden går här strax intill

 

Inspirationsfilm Åsa Halins måleri. Vallmo och krollliljor

Akvarell, akvarell 2023, akvarell i småland, akvarellkurs i småland, akvarellkurser, akvarellkurser Småland, akvarellmålning, att göra efter pensioneringen, att göra i Vissefjärda, att måla avarell, Blekinge, fortstättning akvarell, helgkurser akvarell, hösten 2023, Kronoberg, kurs i akvarell 2023, måla akvarell Åsa Halin, måla akvarell hösten 2023, måla i småland, måleri, rofyllt, Småland, veckokurser akvarell, Vissefjärda