Skip to main content

Testa på i december eller kanske en Julklapp? Prova på kvällar och Akvarellkurser för Ny-börjare och Om-startare

Kanske du tänkt ett tag att det där med akvarell- det verkar bra skoj! Att ta med färgerna ut om sommaren eller sätta sig en murrig vinterkväll och måla medan snön yr utanför fönstret? Kanske du funderar om detta verkligen är något för dig- vill Du prova på först? Eller kanske Du sneglat på dina penslar ett tag, men kommer liksom inte igång igen? Du undrar kanske hur man får till distans i ett landskap? Eller ett hav med solglitter?  Kanske Du tycker det är svårt med färgblandningar, den blir liksom matt och grumlig?

Då kanske jag kan hjälpa dig med tips på hur du kan göra för att komma vidare i ditt måleri?  Och så är det så skoj att måla tillsammans ju. Peppa några vänner att hänga med på kurs i Vissefjärda. Jag erbjuder nu  akvarellkurser vid  olika tillfällen (Denna gång med längre framförhållning)  Jag testar nu att erbjudaProva-på-kvällar liksom helg kurser enligt önskemål. Akvarellkurserna är för ”prova-på-are”, nybörjare och för ”om-startare”.

Du som känner att du vill ”prova på” akvarellmåleriet till att börja med,  utan att köpa in penslar, färg och papper. För dig finns nu också tillfällen att måla med mig i ateljen här i Vissefjärda.

Först till kvarn gäller och jag har redan fått in bokningar- så väldigt skoj tycker jag. och du- Dela gärna och inspirera vänner och bekanta, vetja, så vi får ihop grupperna!

Vi kommer att fokusera på figurativt akvarellmåleri och jag kommer att dela med mig av tips och teknik som jag minns att jag saknade när jag började måla akvarell en gång i tiden. Tips som förenklar. För dig som målat förr. Här kan du fräscha upp kunskaperna du redan har. Häng med på genomgångarna eller bara strölyssna medans du målar på. -och så vi ska vi såklart måla, skratta och inspireras tillsammans.

Presentkort

Kanske ett presentkort på en akvarellkurs är presenten du saknat? Jag säljer även  presentkort som fungerar på såväl akvarellkurser,  min konst, berättaraftnar, och guidade turer på temat folktro och sägner som ju också är en del av mitt företag.

Prova-på-Akvarell-kväll  i december 2022

Onsdag 14 dec Prova-på-akvarell kl 18-21.30 Vissefjärda Åsa Halins Atelje                FULLBOKAT!

Du lånar det som behövs av mig.  Jag ordnar med 5 ark kvalitets-akvarellpapper  som ingår. Jag visar och lotsar. Detta är såå skoj! jag lovar.

och du Alla kan!

Max 4 deltagare (fåtal platser kvar)

Pris 1300kr/person inkl. moms

boka med sms 070-6271401

 

~ * ~

Prova-på-Akvarell-kväll i januari 2023                                      JULKLAPPS TIPS!

Onsdag 25 januari  Prova- på -kväll  kl 18-21.30 Vissefjärda- Åsa Halins Atelje

Du lånar det som behövs av mig.  Jag ordnar med 5 ark kvalitets-akvarellpapper  som ingår. Jag visar och lotsar. Detta är såå skoj! jag lovar.

och du Alla kan!

Max 4 deltagare

Pris 1300kr/person inkl. moms

boka med sms 070-6271401

~ * ~

 

Helgkurser januari eller februari 2023

Nybörjar akvarell – men också för er som vill starta om – HELG KURS

Vi börjar från grunden och ingen erfarenhet krävs. Du får tips och de tekniker och verktyg som jag minns att jag saknade när jag började måla akvarell.  Jag  skickar ut en lista med tips på material i god tid innan kursstart. Tips! Bra material (penslar, färg, papper) gör det roligare och definitivt lättare att lyckas.

För dig som målat förr. Här kan du fräscha upp kunskaperna du redan har. Häng med på genomgångarna eller bara strölyssna medans du målar på. Inför kursen skulle jag vilja veta vad du skulle vilja fånga som motiv (gärna foton)- Är det solglitter på havet? Dimma? glansen i kopparkitteln? Landskap med distans och djup? ljus och skuggor? På så vis kan jag se på förhand vad Du bör få veta för att fånga just ditt motiv. Så kan jag lägga upp kursen lite på förhand.

Det är så skoj att måla och inspireras av varandra i grupp. Det ska vara lustfyllt och roligt.

Du kommer att få ett brev när du anmält dig med tips på inköp. Som sagt bra kvalitet gör det enklare och framförallt roligare. Istället håller vi oss till tre färger. Jo det fungerar! – och är såå bra när man ska börja måla akvarell. Man lär sig blanda till exempel!

Lördag och söndag i anslutning till varandra för att smidigt lämna målningarna och fortsätta dagen efter där man slutat.

Helgkurs  – januari 2023                             (en plats kvar!)

2023- Lördag och Söndag den 21 & 22 januari-2023 kl 09.00-16.00

Reducerat pris : 1900kr

Anmälan senast söndag 1 januari 2023 – invänta bekräftelse

mail@asahalin.se eller sms till 0706271401 (skriv även din mailadress i sms:et) Invänta bekräftelse

Helgkurs – februari 2023       (max 8 personer- flera platser kvar)

2023- Lördag och Söndag den 18 & 19 februari- 2023 kl 09.00-16.00
Reducerat pris : 1900kr

Anmälan senast söndag 1 januari 2023 – invänta bekräftelse

mail@asahalin.se eller sms till 0706271401 (skriv även din mailadress i sms:et) Invänta bekräftelse

 

 

 

Hälsningar

Åsa Halin

Konstnär, Vissefjärda

0706271401

asa.halin@telia.com

Akvarell, akvarellkurs, Åsa Halin, Blekinge, kalmarlän, Kronoberg, Nybörarakvarell, Småland, sydöstra småland, Vissefjärda