Skip to main content

I Ateljén- öppet tider och erbjudanden

Efter en vecka i sängläge börjar jag känna mig kurerad. Sista veckan inför jul ska jag vara i ateljen och måla på diverse projekt och slipa på guidade turer och berättaraftnarna i mellandagarna och på onsdag den 21 dec- Då jag firar Midvinter med Fiddekulla trädgård med lite skrönor och historier kl 1800.

 

 

Julklapps tips

I ateljén finns mina akvareller. Inramade och de som du kan välja att rama in som du väljer själv. Presentkort på akvareller, Guidade turer, berättaraftnar, akvarellkurser, prova-på-kurser. I år även presentartiklar från Atelje Stensjömåla, Kyrkebybränneri eller Hembygdsboken.

I ateljén kan du nu hitta de där sista minuten presenterna

Under sommaren och hösten har jag varit utanför Ryd hos en annan ateljé i 122ans alla butiker. Nämligen Ateljé Stensjömåla. Lina som driver detta underbara ställe gör fina figuriner och skulpturer. Några av dem tog jag med till Vissefjärda för försäljning. De passar väl in på sago, sägentemat som jag har nu under jul och nyår ju.

Dessutom kan du i ateljén finna årets I Dackebygd. De fina brickorna från Kyrkebybränneri, Boken ”I Backspegeln” om bilismen i Emmaboda med så många häftiga bilder från förr. Vykort med akvareller med Kyrkebybränneri tema.

 

Haren: ca 25cm hög:

Små figuriner möss och kaniner: ca 10cm höga. Några exempel

Den fina katten ca 15cm hög

Läckra björnhuvudet att sätta på väggen ca 25cm :

Från Kyrkeby bränneri- lilla frukostbrickan, Hembygdsföreningens bok I Dackebygd samt Boken I backspegeln

 

 

Presentkort för -Akvarell kurser och Prova-på-akvarell- kvällar?

Klicka här för mer info om planerade Prova på kurser och akvarellkurser tom februari 2023

 

Presentkort på guidade skogs turer och Berättar aftnar i mellandagarna eller i vår?

Kanske ett presentkort på en guidad tur? Under våren kommer jag att utveckla mina skogs turer på temat sägner, historier och historia. Fler turer kommer att ges. Just nu! Julpriser. (vanligtvis från 200kr beroende på turens längd)

Jag tar även separata grupp bokningar, bussar, släktträffar, kick-offen osv. Kontakta mig för offert

 

Hjärtligt välkomna till Åsa Halins ateljé

Jag har öppet:

Måndag 19 dec 13-16

Tisdag 20 dec 13-16

Onsdag 21 dec 12-14

Torsdag 22 dec 13-16

Fredag 23 dec 13-16

 

Åsa Halin 0706271401