Skip to main content

Butikerna i 122an Lantliv och design håller öppet

Välkommen till Åsa Halins ateljé i Vissefjärda

I ateljen målar jag men visar och säljer jag också min konst, mina illustrationer ”Trollringen” Klicka här   (Foto och digitalt måleri tryckta på kvalitetspapper) presentkort på guidade turer eller konst,  men där finns även viss annan försäljning. Klicka här för att se exempel på vad som finns i sortimentet

Vecka 46

Lördag 18 November 10:00 – 16:00 -122 ans JULRUNDA

Öppet – Alltid på en torsdag kl 13-18

Jag har många strängar på min lyra och ibland måste jag stänga ateljen för andra engagemang även på torsdagen. Men jag fösöker i möjligaste mån hålla öppet. Är jag på plats andra dagar är du välkommen in såklart. Vill du besöka mig- ring gärna för att avtala tid så ser jag till att vara på plats 🙂

hjärtligt välkommen

~ * ~

Vecka 47-

Måndag & tisdag 20 & 21 nov Akvarellkurs för nybörjare och omstartare – Några platser kvar!

Mer info här

~ * ~

 

Vecka 48

Torsdag och fredag 30 nov-1 dec -Fortsättningskurs i akvarellmåleri

Bända, vik, välvda former, borta och nära och Lavering- Jobba med transparens.

Ja som med glas- Vi är ju ändå i Glasriket ju 🙂

mer info här

~ * ~

Vecka 49

9 DECEMBER  122an JULRUNDA

10:00 – 16:00
Här hittar Du mig på sociala medier:

Konst:

Facebook: Åsa Halins akvareller och bilder.

Instagram: asahalin.se.

Sägenturer, guidade turer och Berättar aftnar-

Sägner och anekdoter från förr

FB och Instagram:  asahalin_ Guide eller Åsa Halin Guide

Nästa tur? Klicka här, jag kan arrangera en guidad tur med kort varsel vid fint väder. Jag tar också bokningar både beträffande guidningar och berättar aftnar.

 

FOTO:

Instagram: asa-halin-foto (jag redigerar aldrig foton, möjligen beskär eller förstorar. Naturen är fantastisk som den är – Naturen ”Bjussar”)  Ja såvida jag inte använder min 60 års present. Det magiska trollspöt- den magiska pennan och tecknar på mina foton 🙂 Det blir då ofta sägen inspirerade bilder.

Facebook: På kontot Vissefjärda Historier har jag lagt upp foton från promenad turer sedan 2012. titta i foto biblioteket – uppblandat med lita annat smått och gott från bygden

 

Om bilderna ”Trollringen” Genom en trollring kunde man se väsen som annars var fördolda. Bilderna ”Trollringen” är mina fotografier med eget digitalt måleri- Ja- jag brukar kalla den digitala pennan jag tecknar med för mitt trollspö.

 

 

Hjärtligt välkomna

Hälsningar

Åsa Halin

0706271401

Om Vissefjärda – scrolla vidare ner på sidan

Hela utställningen är synlig i skyltfönstren – dygnet runt!

Hjärtligt välkomna till min ateljé och utställning i Vissefjärda. Jag håller till i Biltjänst gamla utställningslokaler. Det betyder att om Du kommer  från kyrkan räknat ser Du utställningslokalen till höger precis innan viadukten. Vid Runes bensin. Sittplatser inspirerade av skogen är ordnade så Du kan sitta ner i lugn och ro och titta om Du så vill. Titta på akvarellerna från bilen eller till fots i skyltfönstren, utifrån -men du är såklart också välkommen in (här på sidan ser du när jag är på plats) och titta på mer av min övriga produktion som du ser  inne i ateljén.

Besöker Du utställningen vid andra tider  än då jag är på plats och är intresserad av mina akvareller ring: 070-6271401

Tips om vad mer du kan se och göra i Vissefjärda kan Du läsa här nedan. scrolla gärna ner

välkomna till vackra Vissefjärda

122an Lantliv och Design

Jag är en av företagen i 122an Lantliv och design. En fantastisk anslutning av små, mysiga butiker, ateljéer och caféer på landet. Vid vissa tillfällen har vi gemensamt samma öppettider. Dagar ni vill besöka oss utöver dessa- kolla öppet tiderna innan du planerar rutten. Gör du det- lovar jag dig en underbar dag med kreativa, inspirerande butiker och glada möten med oss butiksägare. Välkommen till 122:an Lantliv & Design – 122:an (122an.com)

Och du … så stöttar Du oss småföretagare på landet- För en levande landsbygd ju 🙂

Men vad kan man mer göra i Vissefjärda då?-Se mina tips i texten här !

PS: Att göra i Vissefjärda. Passa på att besöka Vissefjärda café och pröva deras utsökta praliner. Spela golf på Emmabodas golfbana i Vissefjärda, Bada och campa på Törestorpscamping eller vid golfbanorna,  Ställplatser för husbilen finns vid golfbanan, Vissefjärdas prästgård är nu-mer ett fint litet pensionat. Utanför Vissefjärda ligger underbara Ödevata gårdshotell och fiskecamp- så spännande, avkopplande och vackert,  Besök Kyrkeby bränneri Brännvinsbränneri med anor) om sommaren,  Titta på märkliga Antamålarör  mot Eremitemåla by till eller boka en guidad tur med mig Åsa Halin guide,  Ät pizza hos Pizzeria David eller ät en bit mat på Golfbanans restaurang,  Vandra på Torsjöleden och på byvägarna i området. Besök  Hembygdsmuseet stallarna vid kyrkan eller promenera någon av de vackra byvägarna kring Vissefjärda. Logi finns i Pensionat Prästgården, Golfbanan hyr ut stugor och naturcamping finns på vackra Törestorps naturcamping- Vacker och rofyllt. Behöver du fixa naglarna finns Signes Skönhet där du kan boka tid. I Vissefjärda finns även ICA nära liksom Runes bensin om du behöver tanka.  Samt icke att förglömma, ljuvliga Fiddekulla trädgård- så väl värt ett besök. I Stolpabäck odlas och säljs det tomater och i Krukö hittar man viltrökeriet och mycket, mycket mer

Jag är själv även guide och kåsör på temat sägner och historier från trakten. Vill du boka en tur eller kåseri/föredrag med bildspel – välkommen att kontakta mig. Svenska eller engelska-året runt.

OBS! För besök se respektive företags hemsidor för öppettider.

 

Hälsningar

Åsa Halin

 

akvareller, art, artist, Åsa Halin, att göra, blommor, Chrystal Kingdom, Emmaboda, Emmabodakommun, friluftsliv, Glasriket, Konstnär, öppettider, presentartiklar, sägner, semester, Småland, tales, trädgårdsblommor, Vissefjärda, watercolor, watercolorartist