Skip to main content

122:an -På lördag- Fantastiska små butiker på landet

I helgen  har 122:ans  alla fantastiska små mysiga butiker, cafeer, ateljéer på landet öppet igen. Passa på att shoppa julklapparna samtidigt som du utlovas en mysig tur.

I Vissefjärda

Här håller både ljuvliga Fiddekulla trädgård, Mysiga Vissefjärda café med sina smarriga choklad praliner och bakverk samt min ateljé öppet.

Även konstuställning i Pukeberg

Eftersom jag samtidigt ställer ut konst med Nybro Konstförening i Pukeberg har jag valt att ha akvareller inspirerade av sägner och anekdoter i ateljén. dvs tomtar, jättar och annat skrymt. Lite bilar och mackapärer finns också samt fåglar och humlor.

Berättarkvällar, bildspel och guidade turer

Jag jobbar med nya datum och nya turer som jag kommer att publicera innan jul är min förhoppning. Nya rutter är på gång. Jag tar också gärna gruppbokningar beträffande Berättarkvällar men även Guidade turer.

Fråga gärna om du är intresserad.

Akvarellkurser

Är du intresserad av akvarellkurser har jag två kurser att erbjuda. Helgkurser lördag och söndag dels i januari samt i februari. I januarikursen finns endast ett fåtal platser kvar.

Fråga gärna om du är intresserad

Hjärtligt välkomna

Åsa Halin

Välkomna

122:an, Akvarell, akvarellkurser, att göra i Emmaboda kommun, jul, utställning, Vissefjärda