Åsa Halins akvareller i Vissefjärda -Öppettider

Välkommen till min ateljé

Då jag har många strängar på min lyra har jag svårt att ha fasta öppet tider. Men ring eller SMSa gärna och avtala tid om du vill se mina akvareller 070-627 14 01, prata guidade turer, berättaraftnar eller göra en beställning på ett konstverk.  Är jag på plats och målar är du såklart välkommen in och titta 🙂

hjärtligt välkomna

Åsa Halin

Öppet tider i ateljén

Våren 2023

Försöker ha öppet under helgerna- håll koll på sociala medier. Jag har ibland även guidade/berättarturer under helgerna se: klicka här för datum

 

 

Lördag 25 mars &Söndag 26 mars

Jag är i  ateljen  och jobbar med beställningar

lördag kl 11-15

Söndag kl 10-13 (prel även längre)

 

Jag erbjuder akvareller inramat och oinramat, digitala bilder, presentkort konst, presentkort guidade turer och berättar aftnar, samt vissa presentartiklar.

Och är du intresserad?- fråga så berättar jag en sägen eller två 🙂

Hjärtligt välkomna

Hälsningar Åsa Halin 🙂

 

122an PÅSKRUNDA

8-9 april kl 10-16

lägg upp din rutt Välkommen till 122:an Lantliv & Design – 122:an (122an.com)

122an MORS DAGS RUNDA

28 maj kl  10:00 – 16:00

Hösten 2023

122 ans JULRUNDA

18 NOVEMBER 10:00 – 16:00

122an JULRUNDA

9 DECEMBER 10:00 – 16:00

 

 

 

Här hittar Du mig på sociala medier:

Konst:

Facebook: Åsa Halins akvareller och bilder.

Instagram: asahalin.se.

 

Sägenturer, guidade turer och Berättar aftnar-

Sägner och anekdoter från förr

FB och Instagram:  asahalin_ Guide eller Åsa Halin Guide

Nästa tur? Klicka här, jag kan arrangera en guidad tur med kort varsel vid fint väder. Jag tar också bokningar både beträffande guidningar och berättar aftnar.

 

 

FOTO:

Instagram: asa-halin-foto (jag redigerar aldrig foton, möjligen beskär eller förstorar. Naturen är fantastisk som den är – Naturen ”Bjussar”)  Ja såvida jag inte använder min 60 års present. Det magiska trollspöt- den magiska pennan och tecknar på mina foton 🙂 Det blir då ofta sägen inspirerade bilder.

Facebook: På kontot Vissefjärda Historier har jag lagt upp foton från promenad turer sedan 2012. titta i foto biblioteket – uppblandat med lita annat smått och gott från bygden

I ateljén; akvarellerna, sagoinspirerade figuriner från Ateljé Stensjömåla, böckerna I Dacke bygd, brickor från Kyrkebybränneri bla.

Fråga gärna om guidade turer, berättar aftnar, akvarellkurser eller prova-på kvällar.

Välkomna

Åsa Halin

 

 

Hjärtligt välkomna

Hälsningar

Åsa Halin

0706271401

Om Vissefjärda – scrolla vidare ner på sidan

Hela utställningen är synlig i skyltfönstren – dygnet runt!

Hjärtligt välkomna till min ateljé och utställning i Vissefjärda. Jag håller till i Biltjänst gamla utställningslokaler. Det betyder att om Du kommer  från kyrkan räknat ser Du utställningslokalen till höger precis innan viadukten. Vid Runes bensin. Sittplatser inspirerade av skogen är ordnade så Du kan sitta ner i lugn och ro och titta om Du så vill. Titta på akvarellerna från bilen eller till fots i skyltfönstren, utifrån -men du är såklart också välkommen in (här på sidan ser du när jag är på plats) och titta på mer av min övriga produktion som du ser  inne i ateljén.

Besöker Du utställningen vid andra tider  än då jag är på plats och är intresserad av mina akvareller ring: 070-6271401

Tips om vad mer du kan se och göra i Vissefjärda kan Du läsa här nedan. scrolla gärna ner

välkomna till vackra Vissefjärda

122an Lantliv och Design

Jag är en av företagen i 122an Lantliv och design. En fantastisk anslutning av små, mysiga butiker, ateljéer och caféer på landet. Vid vissa tillfällen har vi gemensamt samma öppettider. Dagar ni vill besöka oss utöver dessa- kolla öppet tiderna innan du planerar rutten. Gör du det- lovar jag dig en underbar dag med kreativa, inspirerande butiker och glada möten med oss butiksägare. Välkommen till 122:an Lantliv & Design – 122:an (122an.com)

Och du … så stöttar Du oss småföretagare på landet- För en levande landsbygd ju 🙂

Men vad kan man mer göra i Vissefjärda då?-Se mina tips i texten här !

PS: Att göra i Vissefjärda. Passa på att besöka Vissefjärda café och pröva deras utsökta praliner. Spela golf på Emmabodas golfbana i Vissefjärda, Bada och campa på Törestorpscamping eller vid golfbanorna, Vissefjärdas prästgård är nu mer ett fint litet pensionat. Besök Kyrkeby bränneri Brännvinsbränneri med anor) om sommaren,  Titta på märkliga Antamålarör  mot Eremitemåla by till eller boka en guidad tur med mig Åsa Halin guide,  Ät pizza hos Pizzeria David eller ät en bit mat på Golfbanans restaurang,  Vandra på Torsjöleden och på byvägarna i området. Besök  Hembygdsmuseet stallarna vid kyrkan eller promenera någon av de vackra byvägarna kring Vissefjärda. Logi finns i Pensionat Prästgården, Golfbanan hyr ut stugor och naturcamping finns på vackra Törestorps naturcamping- Vacker och rofyllt. Behöver du fixa naglarna finns Signes Skönhet där du kan boka tid. I Vissefjärda finns även ICA nära liksom Runes bensin om du behöver tanka.  Samt icke att förglömma, ljuvliga Fiddekulla trädgård- väl värt ett besök.

Jag är själv även guide och kåsör på temat sägner och historier från trakten. Vill du boka en tur eller kåseri/föredrag med bildspel – välkommen att kontakta mig. Svenska eller engelska-året runt.

OBS! För besök se respektive företags hemsidor för öppettider.

 

Hälsningar

Åsa Halin

akvareller, art, artexhibition, artist, Åsa Halin, Chrystal Kingdom, Emmaboda, Glasriket, Konstnär, konstutställning, öppettider, Småland, Vissefjärda, watercolorartist