Åsa Halins akvareller i Vissefjärda -Öppettider

Hela utställningen är synlig från skylten – dygnet runt!

Hjärtligt välkomna till min ateljé och utställning i Vissefjärda. Jag håller till i Biltjänst gamla utställningslokaler. Kommer Du från kyrkan räknat ser Du utställningslokalen till höger precis innan viadukten. Vid Runes bensin. Sittplatser inspirerade av skogen är ordnade så Du kan sitta ner i lugn och ro och titta om Du så vill.

Utställningen är coronasäker- för Din skull. Titta på akvarellerna från bilen eller till fots men du är välkommen in och titta på mer av min produktion som du ser bättre inne i ateljén.

Vill Du tex. av Coronaskäl hålla dig på utsidan? Knacka då bara på fönstret så kommer jag ut och berättar, annars målar jag vidare i ateljén när jag är på plats .

Besöker Du utställningen vid andra tider  än då jag är på plats och är intresserad av mina akvareller ring: 070-6271401

Tips om vad mer du kan se och göra i Vissefjärda kan Du läsa här nedan.

välkomna till vackra Vissefjärda

——————————————————-

Dessa dagar är jag inte i ateljen

Oktober och november är en hektiskt tid när jag jobbar -men inte alltid i ateljén. Jag jobbar med planering inför en annan del av mitt företagande som jag äntligen kan börja jobba med -Nämligen kulturguidning och föredrag med inriktning på sägner i trakten och föredrag på temat sägner, anekdoter och inspiration från skogen och det måste ibland inkräkta på öppettiderna 

Vill du träffa mig beträffande mina målningar/beställningar är du välkommen att ringa i förväg så avtalar vi tid då jag är på plats

Scrolla ner här på sidan för att se ordinarie tider jag är på plats i ateljén. 

Måndag 22nov-onsdag 24nov är jag på plats 15-18. (ev blir jag något sen på tisdag då jag ska hänga utställning i Lenhovda.)

  • Torsdag 25/11- till Söndag 28/11 är jag ej på plats

Är du intresserad av min konst eller ett konstverk  så är du välkommen att ringa 070-6271401 så avtalar vi en tid 

———————————————————

Ordinarie tider jag är i ateljén, tar emot besökare och målar:

Tisdag -söndag  klockan 15.00 – 18.00 är jag oftast på plats och tar emot besökare

Måndag  oftast stängt

-ring om du vill träffa mig annan tid

———————————————————-

Hjärtligt välkomna

Åsa Halin

mail@asahalin.se

070-6271401

Konstnär

Men vad kan man mer göra i Vissefjärda då?

-Se mina tips i texten här nedan 🙂

 

PS: Att göra i Vissefjärda. Passa på att besöka Vissefjärda café och pröva deras utsökta praliner. Spela golf på Emmabodas golfbana i Vissefjärda, Bada och campa på Törestorpscamping eller vid golfbanorna, Vissefjärdas prästgård är nu mer ett fint litet pensionat. Besök Kyrkeby bränneri Brännvinsbränneri med anor) om sommaren,  Titta på märkliga Antamåla rör mot Eremitemåla by till,  Ät pizza hos Pizzeria David eller ät en bit mat på Golfbanans restaurang,  Vandra på Torsjöleden och på byvägarna i området. Besök  Hembygdsmuseet stallarna vid kyrkan eller promenera någon av de vackra byvägarna kring Vissefjärda. Logi finns i Pensionat Prästgården, Golfbanan hyr ut stugor och naturcamping finns på vackra Törestorps naturcamping- Vacker och rofyllt. Behöver du fixa naglarna finns Signes Skönhet där du kan boka tid. I Vissefjärda finns även ICA nära liksom Runes bensin om du behöver tanka.  Samt icke att förglömma, ljuvliga Fiddekulla trädgård- väl värt ett besök.

OBS! För besök se respektive företags hemsidor för öppettider.

Hälsningar

Åsa Halin

akvareller, art, artexhibition, artist, Åsa Halin, Chrystal Kingdom, Emmaboda, Glasriket, Konstnär, konstutställning, öppettider, Småland, veteranbilar, Vissefjärda, watercolorartist