Åsa Halins akvareller i Vissefjärda -Öppettider

Hela utställningen är synlig från skylten – dygnet runt!

Hjärtligt välkomna till Åsa Halins ateljé och utställning i Vissefjärda. Jag håller till i Biltjänst gamla utställningslokaler. Kommer du från kyrkan räknat ser du utställningslokalen till höger precis innan viadukten. Vid Runes bensin. Nytt! Sittplatser ordnade så Du kan sitta ner i lugn och ro och titta.

På Vissefjärda Café finns även många av mina akvareller utställda. Främst bilar

Utställningen är coronasäker- för Din skull. Titta på akvarellerna från bilen eller till fots. Knacka på fönstret om du vill träffa mig (annars målar jag vidare i ateljén) . Besöker du utställningen vid andra tider  än då jag är på plats och är intresserad av mina akvareller ring: 070-6271401

Du är såklart välkommen in i ateljén om du vill, men akvarellerna ser du bäst från skyltfönstren. Jag står förmodligen och målar- men du stör inte alls 🙂

Tips om vad mer du kan se och göra i Vissefjärda kan Du läsa här nedan.

välkomna till vackra Vissefjärda

——————————————————-

Avvikelser! – Dessa dagar har jag andra öppet tider eller är inte på plats.

Scrolla ner här på sidan för att se ordinarie tider jag är på plats i ateljén. Utställningen är dock alltid synlig och på Vissefjärda café finns flera av mina biltavlor.

Onsdagen 8 september – jobbar jag på annat håll!

åter torsdag

Är du intresserad av ett konstverk kan du ringa mig 070-6271401

———————————————————

Ordinarie tider jag är i ateljén och målar:

 

Tisdag -söndag  klockan 15.00 – 18.00 är jag oftast på plats

Måndag  oftast stängt

-ring om du vill träffa mig annan tid

———————————————————-

Hjärtligt välkomna

Åsa Halin

mail@asahalin.se

070-6271401

Konstnär

Men vad kan man mer göra i Vissefjärda då?

-Se mina tips i texten här nedan 🙂

 

PS: Att göra i Vissefjärda. Passa på att besöka Vissefjärda café och pröva deras utsökta praliner. Spela golf på Emmabodas golfbana i Vissefjärda, Bada och campa på Törestorpscamping eller vid golfbanorna, Vissefjärdas prästgård är nu mer ett fint litet pensionat. Besök Kyrkeby bränneri Brännvinsbränneri med anor) om sommaren,  Titta på märkliga Antamåla rör mot Eremitemåla by till,  Ät pizza hos Pizzeria David eller ät en bit mat på Golfbanans restaurang,  Vandra på Torsjöleden och på byvägarna. Besök  Hembygdsmuseet stallarna vid kyrkan eller promenera någon av de vackra byvägarna kring Vissefjärda. Logi finns i Pensionat Prästgården, Golfbanan hyr ut stugor och naturcamping finns på vackra Törestorps naturcamping- Vacker och rofyllt. Behöver du fixa naglarna finns Signes Skönhet där du kan boka tid. I Vissefjärda finns även ICA nära liksom Runes bensin om du behöver tanka.  Icke att förglömma, ljuvliga Fiddekulla trädgård- väl värt ett besök. OBS! kolla respektive företag för öppettider.

Hälsningar

Åsa Halin

akvareller, art, artexhibition, artist, Åsa Halin, Chrystal Kingdom, Emmaboda, Glasriket, Konstnär, konstutställning, öppettider, Småland, veteranbilar, Vissefjärda, watercolorartist