AkvarellKurser för nybörjare och ”omstartare” i oktober 2022

INSTÄLLDA PGA FÖR FÅ ANMÄLDA

Jag återkommer med 2 nya helger. Funderar på november 2022 och januari 2023 så att alla har god framförhållning. Vill du ligga med på maillistan som intresserad av mina helgkurser. maila mail@asahalin.se

mvh

Åsa Halin

0706271401

 

————————————————————————————————————

INSTÄLLT! -Nu har jag fått så många förfrågningar att jag chansar och erbjuder Nybörjare/omstarts kurser i akvarellmåleri vid två olika tillfällen här i Vissefjärda. Hoppas något av datumen fungerar för Dig?

Dela gärna och inspirera vänner och bekanta vetja!

Tänker mig en grupp på 5- 8 personer per kurstillfälle. Vi kommer att fokusera på figurativt akvarellmåleri och jag kommer att dela med mig av tips och teknik som jag minns att jag saknade när jag började måla akvarell en gång i tiden. Tips som förenklar.  Det kan ju vara lite frustrerande i början. Du som målat tidigare kan lyssna på det som känns nytt och intressant och i annat fall målar du bara på.

-och så vi ska måla, skratta och inspireras.

Visa mig dina favorit motiv som du skulle vilja måla- så ser vad du bör få veta för att måla just ditt motiv

Presentkort

Kanske ett presentkort på en akvarellkurs är presenten du saknat?

Jag säljer även  presentkort som fungerar på akvarellkurser eller för inköp i min ateljé.

~* ~

Nybörjar akvarell – men också för er som vill starta om

Intensivkurs under två dagar (Lö och sön) i föreställande akvarellmåleri.

Vi börjar från grunden och ingen erfarenhet krävs. Du får tips och de tekniker och verktyg som jag minns att jag saknade när jag började måla akvarell.  Jag  skickar ut en lista med tips på material i god tid innan kursstart. Tips! Bra material (penslar, färg, papper) gör det roligare och definitivt lättare att lyckas.

För dig som målat förr. Här kan du fräscha upp kunskaperna du redan har. Häng med på genomgångarna eller bara strölyssna medans du målar på.

Du kommer att få ett brev när du anmält dig med tips på inköp. Som sagt bra kvalitet gör det enklare och framförallt roligare. Istället håller vi oss till tre färger. Jo det fungerar! – och är såå bra när man ska börja måla akvarell. Man lär sig blanda till exempel!

Pris för kursen är 2000kr/person

 

Alternativ 1 :

1a och 2a oktober –Nybörjare/omstart i akvarell- HELG 

Nybörjarakvarell/Omstart i akvarell måleri Helg – Lö och söndag  i Vissefjärda

1 & 2 oktober Lördag och söndag i anslutning till varandra för att kunna lämna materialet till dagen efter.

 

Alternativ 2 :

8e och 9e oktober –Nybörjare/omstart i akvarell- HELG 

Nybörjarakvarell/Omstart i akvarell måleri Helg – Lö och söndag  i Vissefjärda

8e och 9e oktober Lördag och söndag i anslutning till varandra för att kunna lämna materialet till dagen efter

Sprid gärna!

 

Hälsningar

Åsa Halin

Konstnär, Vissefjärda

0706271401

asa.halin@telia.com

Akvarell, akvarellkurs, Åsa Halin, Blekinge, kalmarlän, Kronoberg, Nybörarakvarell, Småland, sydöstra småland, Vissefjärda