Skip to main content

Akvarellkurs för nybörjare i Vissefjärda?

Det har varit intensiva veckor vid mitt målarbord må ni tro. Man får vara kreativ på många plan som konstnär och nyföretagare i dessa dagar när Corona håller i taktpinnen.

Jag är så glad att jag har kontakt med många följare över sociala medier när jag inte kan träffa er i verkligheten. Det är verkligen tur, roligt och givande.

Jag skickade bland annat ut en fråga om intresse att måla akvarell som nybörjare för ett tag sedan och jag fick flera positiva svar.

Även från Studieförbundet Vuxenskolan och vi beslöt att starta ett sommarbete. Så väldigt roligt och jag planerade och skickade ut mail till dem som visat intresse för att dagen därpå höra om ökningen av Coronafall och hårdare restriktioner för kommande veckor.

Så har det varit, gas och broms, gas och broms. Ja för oss alla ju. Man får planera för längre fram, 2021- för det finns ju ett slut för Corona någon gång trotts allt. Det är jag säker på.

-och detta med akvarellkurser för nybörjare då, jodå!

Det verkar så väldigt roligt så det måste bli av. Men vi lägger fram det till 2021 -så får vi se.

Jag återkommer om det. Undertiden kan Du maila mig om du är intresserad.

(mail@asahalin.se) Jag kommunicerar därefter via din mail beträffande kursen och om jag lägger upp nåt beträffande kurserna här i bloggen.

Kanske jag rentav lägger upp några tips och trix här i bloggen.

Hälsningar

Åsa Halin

Vissefjärda

Akvarell, akvarellkurs, Åsa Halin, måla, Småland, Vissefjärda